keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Armin viides

60-luvun lehtiä selatessa löytyi myös uutinen Armi Kuusela-Hilariosta, joka esitteli vuoden 1966 Hopeapeilissä viidennen lapsensa, pojan nimeltä Miguel Andres eli Mikko.


Olenko se vain minä, vai oletteko muutkin sitä mieltä, että tällainen 60-luvun pantalook on itse asiassa Armia paremmin pukeva kampaus kuin se missiaikojen lyhyt kihara?

10 kommenttia:

 1. Armi on kaunis joka kampauksessa. :) Ajatella, 32-vuotias viiden lapsen äiti, joka on ehtinyt olla julkkis miltei puolet silloisesta elämästään... - Lotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, erikoinen elämäntarina ja kuvankaunis nainen! Olen aina miettinyt, miten se 18-vuotias Muhoksen tyttö uskalsi lähteä naimisiin Filippiineille ihan noin vain.

   Poista
 2. Ehkä se onkin niin, että just nuorena uskaltaa kaikenlaista. Vanhempana tulee mieleen sitten jo yhtä ja toista mikä voi mennä pieleen. Metsäntyttö

  VastaaPoista
 3. Todella nuoren näköinen, ei kyllä uskoisi 5 lapsen äidiksi!

  VastaaPoista
 4. Ihanan hellyttäviä äiti lapsi kuvia. Armissa on säihkettä edelleen. Tyylileidi hän on kaikenikää siinä on tavoitetta mihin kurkotella! Ikääntyä kauniisti, säilyttää tyylikkyys. :)
  Niin nuorena uskaltaa yhtä ja toista. Kokenut miettii riskejä, nuori uskoo elämän kantavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Armi on kauniisti ikääntynyt nykyisin. On myös hyvin hoitanut julkisuusasiat, ei ole tehnyt ilmeisesti ikinä mitään kyseenalaista tai ollut liikaa esillä missiaikojen hurjan julkisuuden jälkeen.

   Poista
 5. Minäkin arvelen että nuorena sitä uskaltaa heittäytyä seikkailuihin eri tavalla. Itsekin on nuorena tullut tehtyä kaikenlaista jota ei kyllä enää uskaltaisi. Kai sitä vain jotenkin luottaa että asiat sujuvat, vanhempana jo kokemuksesta tietää että ne eivät aina sujukaan.
  Kaunis nainen kyllä ja uskomaton elämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin - ja nuorena ei tiedäkään, mitä kaikkea periaatteessa voisi sattua. Itse en tosin koskaan ole mitään hurjia seikkailuja harrastanut, kuten nyt vaikka muuttanut rakkauden perässä toiselle puolelle maailmaa :)

   Poista