lauantai 22. marraskuuta 2014

Pikkujouluasu, raskausviikko 32

Tip tap! Kollegapiirin pikkujouluja vietettiin eilen illalla (olemme päättäneet korjata sen pienyrittäjäelämän ilmeisen puutteen, ettei ole firman pikkujouluja; ja nyt juhlittiin yhdessä jo viidettä kertaa). Ravintola Soinnun ruoka maistui, ja ulkona satoi fiilikseen sopivasti lunta. Illan hankala osuus oli keksiä juhlava asu, joka mahtuu päälle.

a-linjainen satiinitoppi Gina Tricot / UFF
vintagebolero ehkä 50-luvulta kirppislöytö
äitiyshame H&M / UFF
glitterkorvanapit itse askarrellut
kampauksen höyhen-strassisomiste kirppislöytö

Tällainen siitä tuli. Ostin syksyllä Uffin alesta punaisen vahvasti a-linjaisen topin nimenomaan pikkujoulu- ja joulukautta ajatellen, mutta voi olla, että varsinaisena jouluna se ei enää mahdu kunnolla. Muutenkin on tullut jo se aika, että osa äitiysvaatteistakin jää pieniksi. Meneillään on raskausviikko 32, eli kaksi kuukautta vielä on tarkoitus kasvaa.

Toppi on hihaton, ja peitin sen bolerolla. Bolerot ovat kätevä äitiysvaate arjessa ja juhlassa, koska niiden ei yleensä ole tarkoituskaan mennä kiinni ainakaan koko mitaltaan. Hame on trikoinen enkä ehkä tällaista normaalioloissa pitäisi, mutta nyt on pitänyt tinkiä periaatteista. Sitä paitsi kun yläosa on valtava pallo, on hyvä, että alaosa näyttää kevyeltä! Kengiksi piti vaihtaa talvisaappaat, koska, kuten kuvastakin vähän kajastaa oikeassa reunassa, kadut olivat lumiset.

Hauskaa pikkujoulukautta!

4 kommenttia:

 1. Hyvä pikkujouluasu! Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan oli riittävän juhlaisa olo :)

   Poista
 2. Erittäin hyvä ajatus viettää kollegoiden pikkujoulua. Asukin on vallan nätti ja jouluisa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suosittelen muillekin yksinyrittäjille tällaista vapaa-ajan verkostoitumista!

   Poista