sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tamppisomisteinen talvipuku

Oletteko huomanneet, että kesämekkoja on paljon helpompi löytää kuin syys- ja talvimekkoja? Talvipukeutumisessa menen melkein kokonaan hame ja neule -tyyppisillä kaksiosaisilla yhdistelmillä, kun kesällä on melkein koko ajan yksiosainen yllä. Poikkeuksia kuitenkin on: tämän syksynkirjavan puvun löysin muutama viikko sitten Uffilta.

puku UFF
minnaparikat, käsineet kirppislöytöjä
hattu miehen mummon vanha 

Monivärisessä kankaassa on se etu, että asustevärivaihtoehtoja on paljon. Tähän poimin kankaasta viininpunaisen sävyn; muita vaihtoehtoja olisivat olleet valkoinen, keltainen, havunvihreä ja ruskea.


Vuorittamaton, ehkä kotitekoinen puku on prinsessasaumainen. Siitäkin olen tyytyväinen, sillä malli on imarteleva, mutta oman toki vajavaisen ompelukokemukseni mukaan prinsessasaumaisista vaatteista on vaikea saada symmetrisiä. Siis ainakin minulle se on vaikeaa!

Vaikka kangas on kirjava, yksityiskohtia ei ole jätetty kokonaan pois: saumakohdilla on helmassa halkiot ja etusaumoihin on liitetty tampit, joilla ei ole muuta merkitystä kuin toimia somisteina. Tästä lähikuvasta näkee myös kankaan ja käsineiden yksityiskohdat tarkemmin.


Ps. Oli oikeasti tietenkin takki päällä, kun liikuin ulkona, mutta loppusyksyisen lämpöaallon ansiosta avokkailla tarkeni hyvin. Kivaa vaihtelua, kun on käyttänyt nilkkureita ja saapikkaita jo muutaman viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti