sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Parhaan pikkumustan paluu

Taas kaivettiin esiin strassit ja paras pikkumusta, kun oli kirjamessujen kunniaksi kulttuuri-ilta ja vastaanotto.


En ole jostain syystä ainakaan vuoteen käyttänyt tätä cocktail-pukua, mutta nyt kun sen taas puin ylleni, tajusin, mikä aarre tämä Lilli Ann -merkkinen puku on. Jos olisin sellainen järkevä pukeutuja, jolla olisi vain yksi juhla-asu, se olisi tämä. Leikkaus on hämmästyttävän kurvikas, mutta silti puku on mukava päällä, ei kiristä eikä ahdista - aivan kuin tämä olisi mittatilausvaate. Todellinen wiggle dress tämä on kyllä siinä mielessä, että pitää hiukan kiemurrella ennen kuin pukuun pääsee sisään! Kuvista sitä ei näe, mutta voin kertoa, että kiinnitin nutturan juureen tiaraksi kolmirivisen strassirannekorun. Kirjamessut ovat sentään vain kerran vuodessa.

Tässä vielä salamalla puhki valaistu yksityiskohta puvun ainoasta yksityiskohdasta, satiininauhasta ja sen maltillisesta rusetista. Enempää ei tarvita, kun perusjutut ovat kohdallaan.


7 kommenttia:

 1. Oi! Ihanan tyylikäs pikkumusta!

  Minä kun vielä löytäisin omani. Omenavartalolle se tuppaa olemaan haastavaa...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Morre! Omenaisen kannattaa satsata myös hyvään muotoilevaan alusasuun. Se tekee siluetille ihmeitä. Itse mekon linjoja kannattaa miettiä asiantuntevan ompelijan kanssa, kaupasta ei välttämättä helposti löydy oikeanlaista.

  VastaaPoista
 3. Onpa tyylikäs pikkumusta <3 ! Kaunis kokonaisuus !

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana pikkumusta! Tuollaisen kun löytäisi itselleen jostain. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko! Lilli Ann -merkin vaatteet ovat aivan ihania.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Bubble! Minulla on toinenkin Lilli Ann, mutta se ei ole ihan näin upea.

  VastaaPoista