lauantai 26. lokakuuta 2013

Kävin teatterissa

Sain ystävältäni lipun eiliseen Turun kaupunginteatterin Rocky Horror Shown ensi-iltaan ja lähdin mielelläni, koska en ole tätä kulttiklassikkoa nähnyt koskaan missään muodossa, en leffana enkä teatterissa. Olihan se hauskaa räimettä ja hienosti toteutettu, mutta teos kuuluu ehkä niihin, jotka pitäisi nähdä 18-vuotiaana saadakseen parhaan elämyksen.

Ensi-ilta-asun koostin kahdesta ykkössarjan cocktail-vaatteestani yhdistäen parhaan pikkumustan ja plyymiboleron.


Tiedän, että Rocky Horror -elämyksiin kuuluu teeman mukainen pukeutuminen, mutta siinä kiireessä en olisi löytänyt verkkosukkahousuja ja kumimekkoja (sellaisiakin muistaakseni on jossain kaapin nurkassa). Kuvakin otettiin nopeasti, sillä olin melkein jo myöhässä. Tästä juoksin taksiin, maksoin kyydin ja melkein hyppäsin uloskin jo ennen kuin taksi pysähtyi, heitin takin kaaressa teatterin narikkaan ja rynnistin ymmärtäväisen vahtimestarin avustuksella parvelle, jossa sain ahterini asetetuksi penkkiin täsmälleen samalla hetkellä kuin bändi alkoi soittaa. Että sori, se olin minä, joka siellä ylhäällä rymisi!

6 kommenttia:

  1. Aaah, mua harmittaa niiiin paljon että täällä Suomessa teatterikappaleet on aina suomeksi tai ruotsiksi (mikä tietysti on ihan luonnollista). Se on harmittavaa siksi että haluaisin nähdä tuon Rocky Horrorin alkuperäiskielellä jotta voin ottaa tuon isännän mukaan. Se kun on hänen lempparileffansa eikä hän itseasiassa ole koskaan päässyt sitä teatterissa näkemään, ainoastaan dvd:ltä. Tuo suomenkieli ei häneltä vielä niin hyvin luonnistu että pystyisi nauttimaan esityksestä suomeksi. Tosifanit tulee näytökseen mukanaan kaikenlaista oheistavaraa joita sitten sopivissa kohdissa käytetään yleisön joukossa. Oliko teidän näytöksessä sama meininki? Lensikö riisi ja vesi?

    VastaaPoista
  2. Seuralainen tiesi kertoa, että teatterilla myytiin oheistavarapusseja: esimerkiksi vessapaperirullia lensikin lavalle jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Tämä on, olen niin sanotusti löytänyt Sen Oikean :)

    VastaaPoista