keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kissakuoseja


Kannoimme kaikki, ihan kaikki, takkimme vintiltä olohuoneeseen sekä käytäväksi läpi että odottamaan, että vintin takkirekki korjataan. Kirppikselle lähtee isot kassilliset väärän kokoista ja muuten vääränlaista. Lilli tuli auttamaan projektissa.

4 kommenttia:

 1. Hei Elina!
  Kiitos taas kerran ihanista inspiraatioista. Nyt tarvitsisin apua: haluaisin tuunata muutamia vaatteitani pitsi- brodyyri- yms. somisteilla. Tiedän ainoastaan Muotinapin (meniköhän nimi oikein) Wikkeä vastapäätä. Ko. butiikin valikoima ei vastannut tarpeitani. No, hauskasen sulkanauhan löysin sieltä. Mistä siis löytyisi pitsinauhoja, pitsinpalasia, joita voisi ommella esim. neulepuseroon? Kaikki muukin tilpehööri kiinnostaa.
  t. Outi
  p.s. Muistatko kun iät ja ajat sitten Linnankadulla, siinä kaariikkunallisessa talossa oli aivan fantastinen nappikauppa. Siellä oli vaikka mitä ihanuuksia. Minulla on vieläkin jotain sieltä hamstarmiani juttuja. Ja jos olen kyllästynyt vaatteessen, olen huolellisesti irrottanut ja säilönyt vastaisenvaralle pitsit, helmet yms.
  Hauskaa viikonloppua t. Outi

  VastaaPoista
 2. Outi, Turun paras tilpehöörikauppa löytyy aivan läheltä Muotinappia, eli Yliopistonkadulla Va-Rit. Näyttää kangaskaupalta ulospäin, mutta sen vahvuudet ovat nimenomaan nauhat, napit ja muut pikkutavarat. Nauhavalikoima oli hengästyttävä, kun viimeksi kävin. Valitettavasti en muista Linnankadun nappikauppaa, mutta olen sitä mieltä, että ompelutilpehöörikauppoja pitäisi olla katukuvassa enemmän :)

  VastaaPoista
 3. Ai niin, kannattaa huomioida, että Va-Ritissa käy vain käteismaksu.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Elina!

  Suuntana siis Va-Rit heti maanantaina t. Outi

  VastaaPoista