torstai 15. elokuuta 2013

Pilkullinen pikkuharmaa

Ostin Tampereen Yesterdaystä toisenkin puvun. Tämäkin on kapea ja pilkullinen, mutta sentään eri värinen kuin se toinen. 


Kangas on samalla kuosiin kudottua koukerokoristeista ja pilkkukuviolla painettua puuvillaa. Pidän kovasti tämän tyyppisistä kankaista: ne taipuvat sekä arkeen että juhlaan ja ovat kiinnostavia ja levollisia samaan aikaan.


Vaalea harmaa on kaunis väri, joka kuitenkin tuntui kaipaavan muutakin kontrastia kuin ruskettuneen ihon ja huulipunan. Ensimmäinen käteen osunut sopiva vyö oli sinapinkeltainen.


Kengiksi pääsivät aivokengät (ks.). Ne ovat paitsi kauniit, myös juuri sopivan kokoiset ja hyvälestiset. Joskus onnistaa. Laukkua näihin vielä etsiskelen, ja kuulen mielelläni, jos jossain on myynnissä!

 

Minulla olisi myös asuun sopiva vaaleanharmaa hattu, mutta se on uudelleenhöyrytyksessä modistilla. Vinkiksi muille kuhmuisia huopahattuja bongaaville - niitä voi oikeasti jossain määrin kunnostaa ja puhdistaa!

Pitäisi joskus omaksi ja teidän iloksenne laskea pilkulliset vaatteeni. Vain tänä kesänäkin olen ommellut itselleni yhden pallokuosisen ja ostanut yhden pilkullisen ja yhden pallollisen puvun. Toisaalta, rakkaus pilkkukuosiin on vanhaa perua: muistan pitäneeni pilkullisista jutuista jo siinä vaiheessa alakoulussa, kun kerättiin ja vaihdeltiin kirjepapereita. Jos tässä vaiheessa saa arvata, toivon vielä arkkuni sisävuoraukseen pilkullista kangasta.

4 kommenttia:

 1. Oaah miten kaunis puku! Loistava löytö :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sarah! Tämä ei ollut edes kallis, koska pukua oli muuteltu ja jouduin muuttelemaan sitä takaisin alkuperäiseen muotoon ja kokoon saadakseni istumaan itselleni. Työtä oli, mutta mielestäni kannatti.

  VastaaPoista
 3. Kangas on täydellistä! Ja mekon etuosassa on kiinnostava leikkaus. Tuollaiset pienet tere-yksityiskohdat tekevät puvusta tosi suloisen. Hyvä löytö :D

  VastaaPoista
 4. Joo, ja tereitä en itse osaa/jaksa ommella...

  VastaaPoista