torstai 8. elokuuta 2013

Kierrätyskissa


Tällainen kaveri muutti meille. Kävimme eilen lasten kanssa noutamassa kissatytön Kemiöstä eläinhoitolasta, ja se on osoittautunut rauhalliseksi ja hyvin hellyydenkipeäksi olennoksi, josta lähtee järjettömät määrät karvaa. Kissa on löydetty samalta mökiltä, jossa mekin olemme usein käyneet lomailemassa. Se on selvästi ollut hyvässä kodissa ja tottunut ihmiseen, mutta omistajaa ei koskaan ilmaantunut sitä noutamaan.

Eikö tällaiselle kirppishullulle perheelle sovikin lemmikiksi kierrätyskissa?

10 kommenttia:

 1. On aivan ihana. Makaa nyt tuolla eteisen mukavan karhealla matolla selällään ja kehrää. Huomenna pääsee tötteröstäkin eroon.

  VastaaPoista
 2. Voi että. Toista kyllä nyt onni potkaisi aivan mahottomasti :) Lutunan näköinen otus <3

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis. Toivottavasti ei pieni ole kesäkissa! Blogeissa kiertää nyt kissanviiksihaaste (http://kaaoksenkeskella01.blogspot.fi/2013/08/kattia-kanssa-kissan-viikset-haastetta.html?showComment=1375996382313#c3523292866979543888)
  kesäkissojen hylkäämistä vastaan ja tuon kaunokaisen viiksilläkin siihen passaisi osallistua.

  VastaaPoista
 4. Mekin mietimme, olisiko kesäkissa, mutta ikää on kuulemma jo neljä vuotta. Ehkä on karannut joltakulta mökkiläiseltä vieraassa ympäristössä. Oli pyörinyt löytöpaikallakin jo viikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ressukkaa - onneksi sai hyvän uuden kodin!

   Poista
 5. Kaunis jopa lampunvarjostimella varustettuna. taas iskee lemmikkikuume. Olen yhden löytökissan saanut pitää kymmenen vuotta, ja näin vuosien päästäkin kaipaan aina vain ihanaa, viisasta, uskollista, kaunista, lempeää Alli Huuppaa.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut uudelle kissanomistajalle! Ihanan söpö tyttökissa. Karvaa lähtee enemmän kun eläin on stressaantunut. Kun se tottuu teihin, varmaan jonkin verran vähenee. Minullakin oli 20 vuotta kissoja, nyt ei enää pariin vuoteen. Ehkä vielä hankin, kun sopiva löytökissa osuu kohdalle.

  VastaaPoista
 7. Kaunis kissaneiti! Mikä operaatio kisulle on tehty? On kyllä hieno juttu, etteivät kaikki halua rotukissaa tai pientä pentua, kun aikuisetkin kissat ovat vailla kotia.

  VastaaPoista
 8. Neiti on käynyt läpi sterilisaation. Se on rutiinia löytökissatapauksissa, ilmeisesti hoitoloilla on selvä käsitys siitä, että maailmassa on liikaa kodittomia kissoja. Kyllä meitäkin hetken houkutti pennun ottaminen, mutta pentu on pentu vain pienen aikaa ja söpöläinen mussu tämäkin on.

  VastaaPoista