perjantai 16. elokuuta 2013

Kuosien sekoittelua ja kesäiltainen Teatterisilta


Viimeisistä kesäilloista kannatta ottaa ilo irti ja pukeutua vielä kesäisesti. Katarina-laivalla istuessa oli vielä aurinkoinen fiilis, mitä toki hieman auttoivat lämpölamput, huovat ja lämmin musiikki. Kokeilin asussa kerrankin kuosien miksaamista, mikä kuulemma on hienostuneen tyylitaidon merkki. Yhteisenä juonena on, että hameen kukkasista löytyy samaa oliivinvihreää kuin yläosan taustaväri.

Hame ja pusero ovat samasta lähteestä, hämmästyttävän vintagepitoiselta myyntipöydältä Kirppis ja Huonekalutori Hassiselta Nummenpakalta. Hame oli alun perin mekko käsittämättömän pientä kokoa (kenen vyötärö on 57-senttinen, kysyn vaan), joten päätin poistaa muutenkin vähän krouvisti ommellun yläosan ja muuntaa hameosan omaan kokooni. Minulla onkin ollut ihan liian vähän border print -hameita.


5 kommenttia:

 1. Lisää pilkkua :D aaah! Been there, done that! Itsekin olen joskus fiksaillut liian pieniä mekkosia hameiksi. Kova vaiva, mutta joskus kannattaa, niinkuin nytkin. Varsin söpö kokonaisuus. En muuten ole ennen nähnyt tuollaista värillistä virkattua kassia. Kaikki näkemäni ovat olleet pellavan värisiä, valkoisia tai sisalnarun sävyistä kellertävää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kassi on virkattu muovinarusta, ties miksi pyykkinaruksi alun perin on tarkoitettu :)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava tuo pilkkutoppi! Vai Hassisellekin kerrankin osunut vintage-pöytä, oma onneni tuppaa siellä olemaan aika laiha. Tosin viime aikoina ei ole tultua käytyäkään.

  VastaaPoista
 4. Tämä oli alkukesästä, muuten ei ole minullekaan paljon juttuja Hassiselta löytynyt.

  VastaaPoista