perjantai 5. heinäkuuta 2013

Synttäriterveiset Uudestakaupungista!

Uusikaupunki on loisto kesäkaupunki. On merta, puutalokortteleita, puistoja, kirppiksiä, kulttuuria, kahviloita ja ravintoloita. En tiedä, miten paremmin voisin viettää syntymäpäivää kuin hengailemalla näin idyllisessä paikassa, jossa kirpputorejakin putkahteli esiin vähän joka korttelissa.

Juhlan kunniaksi uusi matka-asu, ostettu Facebook-kirppikseltä. Terveiset myyjälle Kotkaan!


50-luvun pukuun kuuluu myös samasta kankaasta ommeltu pikkujakku. Puuvillakangas on sekä kudottu raidalliseksi että painokuvioitu  palloilla. Tai ehkä pylpyröillä, en tiedä.
Kengät ovat yhdet lemppareistani, mutta rakon uhatessa piti tehdä käytännön ratkaisu ja vaihtaa matalakantaisiin. Nekin kyllä sopivat asuun. (Mitä, eivätkö kaikki kanna varakenkiä mukana reissussa?)


Synttärikakkua...


...ja todiste siitä, että vielä tässä iässä pystyn heittämään kärrynpyörän. Kuvaaja oli vain hetken etuajassa. Hip hurraa!


7 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Minulla oli syntymäpäivä 4.7. mutta en edustanut ollenkaan niin tyylikkäänä kuin sinä. Leidi kärrynpyöränä kruunasi jutun!

  VastaaPoista
 2. Pakkohan sitä oli kokeilla, kun lapsikin kokeili :) Myöhästyneet onnittelut, Kati!

  VastaaPoista
 3. Ihana puku! Ja Hyvää syntymäpäivää! :) Uusikaupunki on aivan mielettömän ihana paikka. Me olimme siellä viime kesänä, ja voi että sitä idyllisyyttä! :) Tässä kuussa varmaan uusi visiitti, vaikka viekin sen 9 tuntia ajaessa sinne

  VastaaPoista
 4. Käykää Sara samalla muissa rannikkokaupungeissa! Myös Rauma ja Naantali ovat käymisen arvoisia, ja Turku tietysti :)

  VastaaPoista
 5. Siis tama on niin ihana sinun päällä! Terkkuja Ritva Kotkasta!

  VastaaPoista
 6. Uusikaupungissa olen käynyt viimeksi varmaankin opiskeluaikana tutustumassa autotehtaaseen. Visiitistä on siis vuosia ja vuosia. Pitänee ottaa listalle, Suomessa olisi niin paljon nähtävää ja kivoja paikkoja käytäväksi.

  Mekko on tosi kiva, tuo raidallinen ohut puuvilla on juuri sellaista kangasta joka on ihanteellista kesähelteisiin, harmi vain ei taida sitä enää kukaan valmistaa. Yritän sitä aina kyttäillä kirppiksiltä, mutta harvoin osuu kohdalle.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Ritva! Rhia, minullakaan ei ole kuin pari mekkoa tämäntyyppistä kangasta. Näyttää jotenkin niin paljon laadukkaammalta kuin tavallinen painokangas!

  VastaaPoista