sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Lapväärtin kirkolla


Katselen tässä hartaana ylös Lapväärtin kirkon torniin. Kirkko oli hämmästyttävän suuri keskellä pientä kylää - sisään mahtuu kolmetuhatta ihmistä, mikä on enemmän kuin Turun tuomiokirkkoon. Asu on suunniteltu kesäiseen automatkaan: silittämättä siistejä, konepestäviä asusteita. Sortsit ovat VintagEija'sin ja ruutupaita 70-luvun puuvillasekoitetta. 70-luvun punaiset nahkasandaalit löytyivät ihan vasta Länsikeskuksen ulkokirpparilta 2,5 eurolla.

Kirkosta itsestään ei ole tämän kummempia kuvia, mutta kannattaa käydä katsomassa itse! Sitä paitsi kirkonkylällä oli kaksi hauskaa kesäkirppistä ihan vierekkäin...6 kommenttia:

 1. Tuttu kirkko tätini asuu ihan sen kirkon alapuolella omakotitalossa :) äitini on kotoisin Isojoelta ja noi shortsit on kyllä hienot sun päällä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Käypä katsomassa kirppikset, kun käyt tädin luona!

  VastaaPoista
 3. Miten sä aina löydät kaikkia ihanuuksia kirppareilta ?! Söpöt kengät ja tykkään kovasti noista shortseista

  VastaaPoista
 4. Anneaulikki, kyse on varmasti vain siitä, että kierrän niin ahkerasti... Tämä kesä on ollut oikea kaikkien aikojen kirppiskesä, huomenna on luvassa Suuri Reissulöytöpostaus ;)

  VastaaPoista
 5. Pakko laittaa tähän linkki viime kesän tekstiini Lappväärtin kirkosta. Vieläkös siellä olivat nuo hopeahileiset muoviruusut penkkien päässä?
  http://sikseskiva.blogspot.fi/2012/08/pohojanmaan-kirkkoja.html

  VastaaPoista
 6. Itse asiassa en muista muoviruusuja, joten ehkä ne ovat olleet vain tiettyjen häiden koristeeksi tms.? Mielenkiintoinen koriste-elementti kuitenkin...

  VastaaPoista