tiistai 16. heinäkuuta 2013

Lyhyttukkainen versio


Kiharakurssin innoittamana kokeilin uudelleen patukkakiharoita ja voi, miten napakat ja kimmoisat niistä tuli! Tässä on kiharat kesytetty hieman rönsyilevälle lainekampaukselle ja aika vapaalla kädellä kiepautetulle nutturalle vähän ns. feikkipolkan hengessä. Yllätyin itsekin, miten paljon erilainen tukka muuttaa ilmettä. Piti vaihtaa tyyliä heti kauemmas historiaan; pikkukukallinen mekko on oikeasti 70-luvulta, vaikka huutaa 40-lukua. Mitä sanotte, kannattaako kokeilla toiste?

7 kommenttia:

 1. No kyllä kannattaa, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Mun mummolla oli tuollainen kampaus ja hän oli syntynyt vuonna 1910. Sopii sullekin oikein hyvin! Ihailin aina meidän mummon huoliteltua ulkoasua, johon hän panosti. Hän oli maatilan emäntä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvät naiset! Minullakin tulee tästä jotenkin mieleen isoäitini (s. 1907) kuvissa näkemäni kampaus. Sopii kai tällaiselle ikääntyvälle rouvalle ;)

  VastaaPoista
 4. Ilman muuta kannattaa! Mekkokin on söpö ja sopii hyvin tuon kampauksen kanssa.

  VastaaPoista
 5. Voi, tulin iloiseksi! Noin juuri ne kiharat toimii, sitten kun ne toimii ;) Kaunis kampaus, hyvä Elina.

  Nuorekkaampi versio onnistuu, kun tuot rullat reilummin polkaksi sivuille ja taiteilet poskille pieniä sormikiharoita. Ja ne kukat tukassa nuorentaa aina, ainakin niin uskottelen itselleni...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Lotta, en osaa taiteilla poskille pieniä sormikiharoita, muuten kuulostaa hyvältä! :D

  VastaaPoista