maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kesäarvonta alkaa!

Eiköhän olisi pitkästä aikaa arvonnan aika? Tällä kertaa aiheena on ruoka; palkinnoksi nimittäin löytyi Kodin neuvokki -sarjan kirja Kotikokki keittää (1956).


Kirja on sarjan ensimmäinen, ja se perustuu Kotikokki-lehdessä julkaistuihin resepteihin. Mukana ovat niin voitaikinakupeissa kuoritettu lipeäkala kuin keitetty käyrämakkarakin. Mitä muuta voi ihminen toivoa?

Voit osallistua arvontaan liittymällä Hopeapeilin lukijaksi (jos et ole jo) ja kertomalla tämän tekstin kommenttikentässä, mikä oli lapsuudessasi suurta herkkua. Arvontaan voi osallistua lauantai-iltaan klo 22 saakka. Onnea matkaan!

7 kommenttia:

 1. Suurin herkku lapsena taisi olla mummon lihapullat, samanlaisia en saa itse aikaiseksi koskaan, yrityksistä huolimatta. Toisaalta kaikki mummon tekemä ruoka oli ihanaa :) Mielettömän hieno kirja muuten, kerään tätä sarjaa ja tätä en ole vielä divari-/kirppisreissuilta löytänyt.

  VastaaPoista
 2. Taidan olla ainut jonka lemppari on tämä: puuhellan laidalla pari tuntia hiljalleen kypsytetty perunoista keitetty puuro, mieluiten isoäidin hämmentämänä. Ihanan makeaa, suolaisella voisilmällä. Nimimerkki Nalletar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ethän ollutkaan ainut, minäkin luulin että perunapuurosta ei tiedä kukaan, saatikka että joku muu siitä tykkäisi =)

   Poista
 3. Jälkiuunivoileipä, päällä suolakurkkua ja alla Turun sinappia. Sinapin piti siis olla leivän alapuolella. Ehdottomasti. Älkää kysykö miksi.

  VastaaPoista
 4. Äitin makkarakastike HK:n sinisestä muussin kanssa =)

  VastaaPoista
 5. Rakastin lapsena paistettua perunapuuroa! Ja mummon halstrattua kalaa, rexkakkua ja meetwursta =)
  Mulla onkin tuosta sarjasta kerättynä 3 kirjaa, olispa hauskaa saada yhden lisää, peukut pystyyn että onnistaisi =)

  VastaaPoista
 6. Minulle tuli tästä ihan sellainen olo, että pitää kokeilla tuota perunapuuroa joskus :) Suoritan Virallisen Arvonnan kohtapuoliin, malttakaa hetki, reissusta palanneella on hieman uupunut olo vielä...

  VastaaPoista