torstai 15. marraskuuta 2012

Vaaleanpunainen seinä


"Tuo on tollanen blogikohta", kommentoi mies kirjapinoa jakkaralla. Tosisisustaja varmaan olisi nostanut nuo kaksi lappeellaan olevaa kirjaa pinon päälle pystyasentoon niin että kannet näkyisivät.

Mutta asiaan. Tänään on pari luksia enemmän valoa kuin eilen, joten koetin parhaani mukaan kuvata uutta vaaleanpunaista seinää.


Vaaleanpunaisesta tulee hämyisämpi tunnelma - tietysti - kuin sitruunankeltaisesta, mutta lattiaan väri sopii edellistä paremmin. Kaappien ovet ja seinä käyvät myös hyvin yhteen, tosin tuo turkoosi on ihmesävy - siihen sopivat varmasti kaikki kirkkaat värit.

Harmaat yksityiskohdat korostuvat paremmin vaaleanpunaisessa kuin vaaleankeltaisessa.
Uutena sisustusväripoimintana tummansininen, joka sopii tähän väriskaalaan hienosti! Sen sijaan koivuinen kirjahylly ei nyt näytä hyvältä, ja voi olla että tämä ei-niin-kaunotar saa jossain vaiheessa uuden värin pintaansa.


Pahvilaatikossa ei muuten ole Riihimäen Lasia, vaan Otavan herkkukortteja. Laatikko on niin kaunis, että pyysimme saada ostaa sen ilman mitään sisältöjä yhdeltä kirpputorilta, joka säilytti siinä muistaakseni silitysrautaa.

Muutos tuntuu hyvältä, varsinkin kun samalla tuli korjatuksi keittiöstä muutama muuttoremontissa huonosti hutaistu tai jo kulumaan päässyt maalipinta. Maali on helppo ja hauska sisustusmateriaali, ja kun kyllästyminen joskus iskee, väristä pääsee nopeasti eroon. Ihan heti sitä tuskin tapahtuu.

3 kommenttia:

 1. Hei Elina, vieläkö ystäväsi etsii Arabian kemi-sarjaa? Huomenna olen viemässä äidiltäni jääneitä ruokalautasia ja muutamaa kippoa Kemin viikkotorille myyntiin. Pyydä ottamaan minuun yhteyttä, jos hän tarvitsee sarjaansa täydennystä. Heli 0405512712

  VastaaPoista
 2. Hei Heli! Olipa kiva tarjous, itse asiassa olen näitä kerännyt äidilleni. Ruokalautasia on, mutta kippoja vähemmän. Pitäisköhän sijoittaakin joululahjamielessä?

  VastaaPoista
 3. Hieno muutos :)
  Turkoosin ja vaaleanpunaisen yhdistelmä toimii!

  VastaaPoista