maanantai 12. marraskuuta 2012

Uutta sävyä keittiöön


Jatkossa keittiössämme nähdään enemmänkin tämän lautasen hennon vaaleanpunaista sävyä. Keltainen seinä on vaihtamassa väriä lähipäivinä; nykyisen värin ja kaappien turkoosiin taittavan sinisen näette esimerkiksi tässä taustalla:


Vaaleanpunainen on ihana talviväri ja sopii hyvin sekä harmaan että ruskean sävyihin, joita meillä keittiössä esiintyy. Kuvia uudenvärisestä keittiöstä toivottavasti jo loppuviikolla!

7 kommenttia:

 1. Oii mikä asu! Kaikkia lempivärejäni ja elementtejä, todella ihana!

  VastaaPoista
 2. Pilkulliset henkselit olivat kyllä hauska löytö silloin aikoinaan. Päätin, että olen riittävän nuori käyttämään sellaisia. :)

  VastaaPoista
 3. Asun värit sopivat ihanasti huulipunaasi tällä kertaa. Mutta, mutta; usein olen miettinyt, miltä näyttäisi jos kokeilisit välillä jotain hillitympää huulipunaa..? Useassa käyttämässäsi asukokonaisuudessa joku vähemmän kirkas puna voisi olla upea ja sopisi kasvojesi väriin paremmin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anne kommentista. Kuten olen joskus sanonutkin, kosmetiikkakokeilut eivät ole vahvaa aluettani ja siksi olen ehkä pysynyt tässä yhdessä vaihtoehdossa. Kosmetiikkamyyjä varmasti osaisi auttaa, itse tiedän vain sen verran että tummat ja oranssiin taittavat sävyt eivät minulle sovi. Olisiko sulla mielessä joku idea, jonka voisin napata mukaan punaostoksille? :)

  VastaaPoista
 5. Jokin hillitty, murrettu väri voisi sopia sinulle, ei tosiaankaan oranssi, eikä liian tumma. Pitäisin aika tärkeänä myös sitä, että huulipuna ei ole niin tujua, että se "tarrautuu" huuliin, vaan mieluummin hieman rasvainen,kosteahko. Vaikka sitä sitten joutuukin laittamaan useammin päivän kuluessa, se näyttää paremmalta aikuisella naisella. Ja asusta kannattaa ottaa kiinni jokin sävy, mihin suuntaan huulipunan värikin on. Mutta nämä siis vain minun mielipiteitäni, joku toinen voi olla eri mieltä..:)

  VastaaPoista
 6. Tämä kuulostaa siis siltä, että huulipunia pitäisi olla enemmän kuin se yksi :) OK, on minulla kolme tai neljä, tarkistin eilen kun jäin pohtimaan asiaa. Vaaleita värejä olen vieroksunut ehkä 90-luvun kamalan nudehuulipunakauden takia, mutta ehkä niille kannattaisi antaa uusi mahdollisuus!

  VastaaPoista