torstai 17. helmikuuta 2011

Kukonaskelliivi

Koko tämän päivän asun asun idea lähti liivistä. Löysin sen eilen illalla kaapista ja tajusin, etten ole käyttänyt sitä koko talvena. En ole mikään suuri liivifani, mutta tässä Er-Ma -merkkisessä, lapun mukaan Turussa valmistetussa kukonaskelkuosisessa villaliivissä on sitä jotain.

Päätin, että torstai saa olla liivipäivä. Muut asun vaatteet löytyivät helposti; Er-Ma on kummitellut vaatekaapissani jo pari vuotta ja asettunut taloksi.


Kuusikaistainen Tuomi-Tuotteen villasekoitehame kauan sitten kirpputorilta
musta trikoopusero rusettiyksityiskohdalla Seppälä / Pelastusarmeija
Er-Ma-merkkinen liivi Emmaus
sukkahousut luultavasti H&M
1950-luvun alkupuolen kengät VintagEija's


Kuvauspaikka on minibuduaarini. Kampauspöytä on aivan ihana huonekalu eikä edes vie paljon tilaa, vink vink. Uuteen kotiin aion hankkia myös tähän sopivan jakkaran, nyt istun nojatuolissa. Tukka on random-kiharoilla: yllättävän hyvät (joskaan ei kovin kestävät) kiehkurat syntyvät, kun pesun jälkeen sitoo kaiken tukan hipsterinutturalle päälaelle ja antaa kuivua yön yli. Sääli, ettei sudenkorentoaiheinen strassipinni näy...


Kengät ansaitsevat oman kuvansa. Pidän tavattomasti tällaisesta leikkauksesta kengän sivussa ja tietysti koristenauhasta rusetteineen.


Kirjastonhoitajatyyliähän siitä taas syntyi.

5 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut räsykiharoita (rag curls)?

  VastaaPoista
 2. Onko ne niitä, jotka kiedotaan talouspaperin ympärille? En ole kokeillut, lähes kaikkia muita kiharrustapoja kyllä.

  VastaaPoista
 3. Siis todella upeita kenkiä! Wow!

  VastaaPoista
 4. Mä niin tykkään tuosta kenkien leikkauksesta, jossa sivut vedetään hyvin matalalle ennen päkiää. Miksihän sellaisia on niin vaikea löytää?

  VastaaPoista
 5. Sama idea, mutta kankaasta revitään suikaleita, laitetaan märkään tukkaan ja nukutaan ne päässä.

  VastaaPoista