tiistai 22. helmikuuta 2011

Kahvitauko

Ei tietenkään ole vielä puuvillamekkojen aika, mutta mitä voin tehdä? Tämä puku tuli uuden kodin vintiltä likaisena ja tunkkaisena, mutta pesun jälkeen se näyttikin oikein hauskalta ja oli aivan pakko sovittaa.


Mekko on minulle liian iso jopa patellavyön kanssa, mutta sivusaumoista sisään ottamalla tilanne paranee. Kankaan kuosi on hauskan tapettimainen, pienen pientä pipertävää kuviota, joka erottuu vain läheltä katsoessa.


Vintagevaatteet mielletään joskus juhlaviksi ja jäykiksi, mutta tässä ainakin on käyttömekko parhaimmillaan. Valmiiksi kulunutkin parista paikasta, mutta tiedättekö mitä: minä en välitä!

9 kommenttia:

 1. Kiitos. Minustakin tosi paljon nätimpi kuin ensi katsomalta. Jotkut vaatteet heräävät eloon vasta päälle puettuina.

  VastaaPoista
 2. Aika söpönen tämäkin löytö :D Ja se on otta että jotkut vaatteet ei näytä henkarissa oikein miltään. Esim ne kolme mun vintage-mekkoa näyttää paljo paremmalta päällä kuin henkarissa.

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko ja varsinkun kuvio. Itse taas tykkään nimenomaan arkivintagesta. En ole koskaan ollut juhlapukeutumisen ystävä (se johtuu varmaan siitä, että haluan käyttää vaatteita).

  Juuri se okin vintagevaatteen viehätys. Ei näytä paljon miltään henkarilla - mutta päällä hyvältä ja upealta. Suurin osa nykyvaatteista on suunniteltu henkarilla ja minä väitän ettei se johdu nykymallien hoikkuudesta, vaan nimeomaan kaupallisesta potentiaalista - kuinkakohan monta kertaa on tuskailtu (kirpiutorienkin) sovituskopissa, että ei kivat henkarivaatteet olleetkaan niin hyvän näköisiä.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kiitoksista! Kyborgi, tämä ei tosiaan ole ns. henkarivaate... näytti ensin sellaiselta perustyyppiseltä tädin siivousmekolta. Tykkään itse kyllä myös juhlahepenistä, mutta yhtä hauska on löytää arkeen jotain todella käyttökelpoista.

  VastaaPoista
 5. Sulla on kiva blogi ja kivoja löytöjä! Kuten noitten kenkien kohdalla totesit että tarvisi olla pieni jalka että vosi tehdä löytöjä ja sopisi jalkaan on auttamattomasti totta! Samoin vaatteiden kanssa! Itse mielelläni osatelen vintage kankaita ja ompelen aidoilla kaavoilla omat mekkoni! Hienoa että samanhenkisiä ihmisiä on olemassa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sepe! Oon joskus meinannut ostaa sulta jotain huutonetistä :)

  VastaaPoista