lauantai 12. helmikuuta 2011

Keittiö

Nyt jännittää. Asunto on myynnissä, ensimmäinen näyttö huomenna ja viimeiset siivoukset työn alla. Tuleekohan tänne edes ketään?

Mutta nyt kun omaa asuntoa katsoo arkiromusta siivottuna ilmoituksen kuvista, se näyttää kivalta (paitsi että olisimmepa löytäneet noihin yläkaappienkin oviin alkuperäiset vetimet!). Itse pitäisin tämän vieläkin, jollemme olisi kasvaneet tästä ulos.


Uuteen keittiöön tulevat täsmälleen samat hyväksi havaitut värit. Sitruunankeltainen keittiön seinä piristää yllättävän paljon ankeana ja synkeänä aamuna.

3 kommenttia:

 1. Vaaleankeltaiset seinät ovat ihania! Olisin halunnu keittiöön sellaiset, mutta mieheni ei oikein lämmennyt. Toisaalta, hän ehdottin se vaaleanpunainen mikä siellä nyt, ja jos meis sanoo että vaaleanpunaiset niin sitten on kyllä pakko näin tehdä eikä panna vastaan :D
  Kiva kans tuo sininen sävy kaapeissa! Maalattiin maalaistalomme keittiön samanlaisella sävyillä.

  VastaaPoista
 2. Vaaleanpunainen on aika hyvä myös :) Nämäkin värit ovat miehen valitsemat, ja hetki sitten näin yhdessä 1950-luvun kodinsisustusesitteessä tai maalikaupan mainoksessa ihan saman sininen-keltainen -yhdistelmän. Ilmeisesti oikeasti ajanmukainen myös.

  VastaaPoista
 3. Kyllä näyttää hienolta! Maalasin meidän tylsät keittiönkaapit vaaleankeltaisiksi ja se toimii, kiva ja pirteä muttei "liikaa" jos ymmärrät mitä tarkoitan...

  VastaaPoista