perjantai 30. syyskuuta 2016

Turkuun tulee vaatelainaamo

Ja tauon jälkeen jotain vähän toisenlaista, nimittäin uutisia. Lastenvaateliike Punaisen Norsun Helena pysäytti minut eilen kaupungilla ja kutsui vaatelainaamon avajaisiin liikkeeseensä tänä iltana. Minulla on kädet täynnä kirjamessujuhlien ja joulukirjan kuvausten järjestämistä, joten en pääse paikalle, mutta haluan jakaa tietoa niille turkulaisille lukijoilleni, joita lainaamotoiminta saattaa kiinnostaa.

Vaatelainaamo on Järvenpään Vaatepuun pop up -projekti, joka toimii Punaisen Norsun tiloissa Forum-korttelissa ainakin huhtikuun loppuun saakka. Valikoimassa on suomalaista ykkösrivin designiä, ja minua tietysti ilahduttaa esimerkiksi mahdollisuus vuokrata Minna Parikan pupukenkiä... ehkä sittenkin annan mahdollisuuden nykydesignille ja ostan lainaamon jäsenyyden? Puolen vuoden jäsenyys maksaa 140 euroa, ja sillä saa lainata 48 vaatetta tai asustetta.

Turun Vaatepuu tulee olemaan avoinna torstai-iltaisin klo 17 - 20, mikä on täsmäsopiva aika viikonlopun juhlia ajatellen. Toivottavasti turkulaiset löytävät tämän eettisen ja ekologisen tavan saada vaatekaappiinsa vaihtelua!

2 kommenttia:

  1. Idea vaikuttaa mielenkiintoiselta. Hieman mietityttää itseäni, että osaisiko sitä olla lainavaatteissa... Siis siinä mielessä, että varoisiko niitä kenties enemmän kuin omia, etteivät vain tärvelly mitenkään... Minulla on muuten blogissani pukeutumishaaste: http://vaatekomerolla.blogspot.fi/2016/09/pukeutumishaaste-pukeudu-omaan-entiseen.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, katsotaan, ehdinkö toteuttaa! Minun tapauksessani kyse olisi varmaan millennium- tai 90-luvun eleettömästä polyesterityylistä...

      Poista