torstai 15. syyskuuta 2016

Syyskuu on joulukuu


Ulkona on ollut harvinaisen kaunis ja lämmin syyssää, ja lukuun ottamatta viime viikonlopun piipahdusta kesäkodilla olen istunut sisällä ja kirjoittanut, hyvin usein joulusta. Piparkakkuja en sentään ole paistanut enkä joulumusiikkia kuunnellut, mutta kohta tuodaan joulukoristelaatikot vintiltä. Tip tap vain!

En ole seonnut, mutta teen kirjaa joulusta - hopeapeilimäistä vintage- ja retroharrastajan unelmakirjaa, jossa on paljon kaunista ja kierrätettyä, jotain itse tehtyä ja tietysti myös sinistä ja varmaan sitä lainattuakin! Kirjasta ei oikein vielä voi puhua sen tarkemmin, koska moni asia sen suhteen on vielä avoinna (esimerkiksi sellainen pikkuseikka kuin aikataulu), mutta kova työtahti on yksi selitys blogin rauhalliselle päivitystahdille. Ja kun tiedän riittävästi, aivan varmasti kerron täällä ensimmäiseksi, mistä ja miten kirjan saa käsiinsä.

Niin, toki kirja on selitys myös Instagram-tilini nimelle - sieltähän minut löytää nimellä hopeapeilinjoulu. Sielläkin saa minua mieluusti seurailla, ja linkatkaapa lukijat myös omia instatilejänne vaikka tänne kommenttiboksiin - uusi katseltava on aina tervetullutta.

2 kommenttia:

  1. Oi että, onnea kirjaproggikselle! Odptan innolla, t. jouluhörhöilijä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija! Tämä on tosi hauskaa ja omatahtista työtä, vaikka kiivas sisäinen pomoni määrääkin tiukan aikataulun.

      Poista