perjantai 10. tammikuuta 2014

Neuletakki ja helmisomisteet

Päivän asusta vain osa; valo-olosuhteet ja mallin naama eivät tänään keskustelleet hyvin keskenään. Asun päätähti kuitenkin tässä: neuletakki 1950-luvulta solkimaisin helmisomistein.


VintagEijalta löysin. Eikö olekin söpö? Vaalensin kuvaa reilusti, jotta helmet erottuisivat - oikeasti takki on musta eikä myöskään ollenkaan noin nyppyisen näköinen. Tämä on ensimmäinen tämäntyyppinen vanha neuletakkini, joten en tiedä, onko tulevaisuudessa odotettavissa, että pehmeänpörröhtävä pinta muuttuukin nyppyiseksi...

2 kommenttia:

  1. Kiva neule. Sain tästä idean omiin käsitöihini. Voisin käyttää helmikirjontaa kuten tuossa suunnitteilla olevaan iltalaukkuuni. Näitä neuleitasi katsellessa tuli mieleen, että joskus vuosia sitten oli Santarelli niminen neuleliike useissa kauppakeskuksissa etelä Suomessa. Siellä oli laaja väriskaala perusneuleita. Sai valita juuri haluamaansa sävyä. Voi kuinka kaipaan neuleliikettä, josta valikoida omaan mielialaan, kasvojen väriin tai vaatteisiin istuva neule.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä helmikirjonta sujuisi varmaan myös valmiista helminauhasta kohtalaisen nopeasti. Muistan Santarelli-liikkeen, mutta en tainnut koskaan asioida siellä!

      Poista