perjantai 24. tammikuuta 2014

Kesäsuunnitelmia: Kööpenhamina

Ensi kesä on ulkomaanmatkakesä. Varasin perheelleni lennot Kööpenhaminaan; lapsi haluaa käydä Legolandissa ja aikuiset nauttia pari päivää suurkaupunkielämästä. Vaikka reissusta on puhuttu pitkään, yhtäkkiä Kööpenhamina onkin kaikkialla Mondon kannesta Hesarin ruokasivuihin. Ainakaan vielä ei kuitenkaan ole tullut vastaan vintage- ja kirppisteemaista juttua sieltä.

Teistä varmasti joku tai monikin on käynyt Kööpenhaminassa. Kirppiksiä tietysti on valtavasti, mutta koska aikaa ei ole rajattomasti, olisi mukava kuulla kokemuksia ja vinkkejä hyvistä kohteista. Museoista varmasti ainakin Designmuseo tarjoaa jotain vintageharrastajalle; onko muita kulttuurikohteita, joihin kannattaa nimenomaan vintagemielessä poiketa? Mikä on kaupunkikuvaltaan kivaa vanhahtavaa aluetta? Kertokaa! Vaikka jo hyvissä ajoin, sillä mikäpä olisi parempaa talviajanvietettä kuin kesän suunnitteleminen.

6 kommenttia:

 1. Hei Elina, suosittelen lämpimästi Kööpenhaminaa matkakohteeksi. Hieno kaupunki, mukavia ihmisiä ja paljon nähtävää. Olen kirjoittanut Kööpenhaminan kirppiksistä viime toukokuussa. Oli todella hyvä reissu ja lähtisin mielelläni ensi keväänä uudelleenkin jos saan kavereitani houkuteltua mukaan. Tässä linkki juttuuni. Valitettavasti vaatteita en juttuun kuvannut, mutta ne olivat kaikki lähes uusia ja hyvin edullisia.
  http://citypulu.blogspot.fi/2013/05/koopenhaminan-reissu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, kiitos vinkistä! Käyn lukemassa juttusi oikein mielelläni!

   Poista
 2. Kävin muutama vuosi sitten ja mieleen on jäänyt ainakin yksi iso kirppari , joka oli auki muutamana päivänä viikossa. Siitä taisi olla netissä tietoa ... Ostinkin yhden ihanan vanhan kaulakorun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro toki, jos muistuu paikan nimi vielä mieleen! Nettiä on onneksi vielä paljon aikaa kaivella.

   Poista
 3. Puodeista en tiedä, mutta meistä kanavaristeily oli hämmästyttävän kiva. En ollut ymmärtänyt kaduilta päin, miten paljon Kööpenhaminassa oli kanavia ja muutenkin rantaa. Suosittelen ehdottomasti.

  VastaaPoista