maanantai 13. toukokuuta 2013

Tulossa: vintagen superviikonloppu Turussa

Nyt turkulaisia vanhan romun ystäviä todella hemmotellaan! Tulevana viikonloppuna ei muuta tarvitsekaan kuin kiertää erilaisia kirppiksiä.

Meneillään on Turku Design Festival, jonka runsaan ja mielenkiintoisen tarjonnan joukossa on kaksikin eri vintagetapahtumaa. Kuralan Kylämäessä vietetään sekä lauantaina että sunnuntaina kyläjuhlia, teemana 1950-luku. Tapahtumassa on paitsi myyntiä, autoja ja yleistä fiilistelyä - Kylämäkihän on ihana paikka, museo parhaasta päästä - myös tanssiesityksiä, kyläkierroksia ja sokerina 1950-luvun muotinäytös. Kahvilakin on auki, nyt vain toivotaan aurinkoa!

Samaan designviikkoon kytkeytyy myös sunnuntain Retrotori ja -brunssi Leafin tehtaiden entisessä henkilöstöruokalassa. Brunssi on maukas, kokemuksesta voin kertoa, ja myyjiä on tällä kertaa luvassa lavea kattaus. Kannattaa varautua käteisellä, sillä kaikilla myyjillä ei ole korttimaksulaitetta (tämä varmasti pätee myös Kylämäen tapahtumaan). Leafillakin on tällä kertaa myös muotinäytös.

Kovan kirppistelijän kannattaa seurata myös Kaupunginosaviikkojen ohjelmaa, sillä monen kaupunginosan ohjelmaan kuuluu piha- tai puistokirppistapahtuma. Tämän viikon lauantaina kirppistellään Nummenpakalla Lauri Viljasen puistossa, joka ei ole kaukana Kylämäestä - kaksi kirppistä yhdellä iskulla.

Jos kukkarossa on vielä kolikoita, sunnuntaina on vielä Portsan Katumarkkinat Puutarhakadulla K-marketin kohdalla. Ja vaikkei olisikaan, on Portsaa aina mukava katsella.

1 kommentti:

  1. No just! :D Taas olen väärässä paikassa viikonloppuna..

    Varmaan kaikkea kivaa tiedossa siellä <3 :)

    VastaaPoista