lauantai 4. toukokuuta 2013

Tivoli tuli kaupunkiin

Kerran vuodessa tivoli. Vapun aikaan, kirkas valo, auringossa lämmin, varjossa ja tuulessa vilu. Valitsin reissulle yksivärisen perusmekon, background dress kuten englanninkieliset sanovat, ja kuosilliset eli kaksiväriset asusteet. Olen joskus ennenkin sanonut, että jotkut graafisesti selkeät tavalliset kuosit ovat värejä; väriyhdistelmä mustavalkoinen on myös väri.

Tukan vedin pyöräilynkestävälle chignon-tötterölle. "Näytät ihan siltä että olet lähdössä kylille", sanoi mies.


Jos muuten haluatte huomiota ja katseita, hankkikaa oranssi takki! Joka ainoalla käyttökerralla joku ihastelee ääneen takin väriä.


60-luvun alun puuvillamekko Etsy
takki, vyö, korut, kengät, laukku, aurinkolasit kirppislöytöjäTadaa! Kävin perheen kanssa jopa maailmanpyörässä, mikä oli minulle korkeanpaikankammoiselle suuri saavutus. En voinut juurikaan nauttia maisemista, koska puristin rystyset valkoisina lähintä kahvaa ja mietin, miksei hyteissä ollut turvavöitä. Mutta jäin henkiin, vastoin kaikkia odotuksia. Eivät edes aurinkolasit pudonneet.


7 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu! Hienoa asusteiden yhdistelyä jälleen kerran. Voi kun täälläkin päin olisi noin hienot säät ..

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sara! Minäkin lähden iltajunalla Lappiin ja mietin pääni puhki, miten sinne kuuluu pukeutua tähän aikaan vuodesta...

  VastaaPoista
 3. Voi kun näytät ihanalta :) mekko on hirmu kaunis!

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavaa <3 ! Mulla on ollut joskus oranssinen , A- linjainen takki, jonka olin itse tehnyt :) Minnehän sekin on joutunut ...

  VastaaPoista
 5. Takki on kyllä varsinainen katseenvangitsija - eikä pelkästään värin takia - siinä on hieno leikkaus.
  Ja nuo kengät! Auts!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista! Anneaulikki, toivottavasti takkisi löytyy vielä joskus jostain aikasilmukasta :)

  VastaaPoista