lauantai 29. joulukuuta 2012

Uudenvuodenkortti, 1965


Tämä on tällä erää viimeinen postikorttipostaukseni. Rosoreunainen, lähetysvuottaan vanhemman näköinen kortti on kulkenut vuonna 1965. Kortteihin palataan ehkä pääsiäisen aikaan - Suomessa ei taida liikkua 80-lukua vanhempia Valentinen päivän kortteja!

Joulu on tältä vuodelta lähes valmis: viimeiset jouluvieraat tulevat huomenna, kinkunloppu on pakastettu odottelemaan hyvää tähderuokainspiraatiota, kahdeksan päivää hyvin sinnitellyt joulukuusi alkaa rapista. Piparkakkutalon saa tosin syödä vasta loppiaisena, siinä olen tiukka äiti vaikka monessa asiassa löperöin.

Pari viime päivää on kulunut joulukyläilyllä Porissa, josta pari vinkkiä: kauppahalli on avattu remontin jäljiltä uudelleen kuukausi sitten, se on upea, edelleen vintagehenkinen, mutta tyyliltään yhtenäistetty. Palvelut myös huippuluokkaa - testasimme kaksi kahvilaa ja yhden brunssin. Torin reunalla taas palvelee Maatilapuoti Wanha, jossa kannattaa poiketa, jos rakastaa ruokaa tai tarvitsee tuliaisideoita. Niin, ja Lähetystorilla torin lähellä oli 60-luvun alun mekko/jakkuyhdistelmä, joka sopii noin 36-kokoiselle naiselle! Nyt kiireesti Porin bussiin, vielä ehtii uudenvuoden juhliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti