lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulukuusi 2012


Tänä vuonna kuusessamme on paljon käpyjä ja kelloja. Koristeet kynttilöitä lukuunottamatta ovat vintagea. Kuusi on pikkuisen vino, mutta vino on myös kuva: joulupukki toi jo ennakkoon minulle kameran jalustan, ja pystykuvan säätämisessä on vielä opettelemista!Kesällä löysin roskiksesta rasiallisen vanhoja tomuisia joulukoristeita, seassa monta lasiaarretta kuten nämä kellokukka (?) ja käpy.Vanhoja piipunrassi- ja foliokoristeita taas löytyi lisää syksyn ainoalla visiitilläni Länsikeskuksen kirpputorille. Tällaisia olen kerännyt jo vuosia, mutta löydän harvoin.
Pikku kellot ovat mikä mistäkin kirpputorilta. Näitä on kokoelmassani sekä kuviomaalattuina että huurrereunaisina, ja löytyypä pari oikeasti kilisevääkin.


Ikisuosikkini prismapallot jaksavat aina. Tämä iso sini-hopeainen löytyi viimeiseltä joulua edeltävältä kirppisreissultamme Kirppis-Huonekalutori Hassiselta Nummenpakalta.
Kahdeksanvuotiaskin osallistui. Virkattu joulupallo on hänen itse tekemänsä, ja räväkät foliokoristeet mieluisia. Yhtä mieltä olimme siitä, että kävyt ovat söpöjä ja niitä pitää olla paljon. Pitäähän joulukuusen näyttää, no, joulukuuselta!

1 kommentti: