perjantai 21. joulukuuta 2012

70-luvun/30-luvun takki


Tässä ollaan lähdössä ostamaan joulukuusta kirpeässä pakkasessa. Nyt kuusi sulaa jo onnellisesti kylpyhuoneessa; en ymmärrä niitä, jotka jaksavat odottaa kuusiostosten kanssa aattoaamuun!

Ruskeassa villakangastakissa on muhkea kettukaulus. Välillä mietin sen poistattamista, koska se on kuitenkin joskus eläneestä eläimestä tehty ja sitä paitsi vaativa asuste - muhkea ja kontrastivärinen takkiin nähden eli todella huomiotaherättävä. Olen kuitenkin antanut eläinparan olla, ja kirpputorilta olen tietysti tämän takin hankkinut; uusia turkiksia tai turkissomisteita en osta.

Takki on ollut minulle jo muutaman vuoden, mutta nyt vasta tajusin, miten vanhanaikaisen glamourin karvakaulus tuottaa. Takki on 70-luvulta, mutta ainakin turbaanin kanssa ja ilman takkiin kuuluvaa vyötä se tuo mieleen jopa 30-luvun talvityylin. Ihme, ettei kukaan teititellyt tai rouvitellut tänään. (BTW yhdellä toisellakin rouvalla Stockan Herkussa oli turbaani. Hän oli minua nelisenkymmentä vuotta vanhempi.)

Iloista vuoden lyhyintä päivää!

1 kommentti:

  1. Minusta on ihan ok käyttää turkista joka on selvästi vanhassa asusteessa kiinni. Kuollut mikä kuollut, eläinparka. Ei siitä kukaan hyödy jos kaunis turkis tuhotaan kun vahinko on jo tapahtunut.

    Kaunis asu.

    VastaaPoista