lauantai 27. lokakuuta 2012

Lauantaipuuhia

Yhtäkkiä onkin tällaista.


Vuodenajat menivät suloisesti sekaisin, kun eilisen aikana satoi kymmensenttinen lumikerros eivätkä puut olleet vielä ollenkaan päässeet siihen vaiheeseen. Nyt puisto on täynnä lumen päälle varisseita keltaisia lehtiä. Pulkkamäessäkin ehdittiin jo käydä, tietysti.

On lauantai ilman erityisiä suunnitelmia. Käsitöitä ja tavaranhallintaa olisi tarkoitus harjoittaa. Tämä talvitaivaansininen pikkuneule tuli pari viikkoa sitten Salosta.


Piti lyhentää sen hihoja taittamalla ja kiinnittämällä taitos koristenapeilla, mutta tuli takaisku. Nappeja onkin vain kolme. Miten minä nyt ne sommittelen?


Eiliseltä vielä väriskaalaan ja hetken henkeen sopivia kirppislöytöjä. Maailmassa on paljon enemmän ihania purkkeja ja rasioita kuin oikeita käyttötarkoituksia niille, mutta en voinut jättää tätä ruusurasiaa ostamatta. Siihen pannaan ehkä jotain käsityötarpeita.


Vähintään yhtä herttaisenkitsch on Ekotorilta löytynyt ruusutarjotin, joka debytoi eilen illalla makirullapalojen tarjoiluastiana.


Ja jottei totuus unohtuisi, nippu vanhoja joulukortteja. Somistukseen, ihailuun, varmasti ainakin Hopeapeilissä katseltaviksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti