torstai 7. kesäkuuta 2012

Rouva 60-lukulaisena

Kaupungissa on uusi second hand -kauppa - ihan kotikulmillamme vieläpä, en voi uskoa että siihen tyhjään liikehuoneistoon todella tuli jotain tällaista! - mutta koska siellä on tätä kirjoittaessani vielä avajaiset meneillään, säästän Turun vintage -sarjan postaukseni siitä myöhempään. Tässä maistiaisiksi asuni avajaisiin mennessä, ihanassa ilta-auringossa.

puku UFF
käsilaukku Etsy
helmikimppukorvakorut Pelastusarmeija
60-luvun alun kengät, en ollenkaan muista, miltä kirpputorilta... olleet minulla lähemmäs kymmenen vuotta

4 kommenttia:

 1. Ihastuttavaa vaaleanpunaista(/lilaa) tyyliä:) Itsellekin jostain syystä iskenyt 60-luku viime aikoina.

  Pakko udella, mikä tuo uusi liike on? Itsekin kun lähellä asun ja on mennyt ihan ohi...

  VastaaPoista
 2. 60-lukuhan on nyt kovin muodikas, minullakin meni pitkään etten siitä ollut kovin innoissani, mutta nyt kelpaa taas! Uusi liike on Retrobot, Läntinen Pitkäkatu 24. Koetan saada aiheesta postauksen kasaan nyt viikonlopun aikana.

  VastaaPoista
 3. Kangas kyl näyttää ihan 50-lukulaiselta! Sulla on kivoja mekkoja ja juttuja oispa itekki ns: virkanainen työssään mut laitoshuoltajana ei voi työskennellä vintage härpäkkeissä :( tosin voin ostaa hanskat jossa ne pitsi reunukset.

  VastaaPoista
 4. Voi olla että onkin 50-luvulta, helma vain sen verran lyhyt että arvelin että menis 60-luvun alkuun. Tai sitten mekko on tehty minua lyhyemmälle ihmiselle. Mullahan on aivan ihannetilanne pukeutumisessa kun teen töitä kotona ja useimmiten ihmisiä tavatessakin tilanteet ovat hyvin vapaamuotoisia, saan melkein aina näyttää siltä kuin itse tykkään :) Tietysti kaikkein näyttävimpiä juttuja en pue päälle keikalle.

  VastaaPoista