tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kaksinkertainen onni

Kerrankin, kerrankin minulla kävi arvonnassa tuuri! Posti toi tänään terveisiä Caseylta, jonka ihanan ompelublogin arvonnassa minulla tärppäsi muutama viikko sitten.


Thank you very much, Casey! I think I'll use the plaid fabric in the photo and sew myself a short-sleeved dress for the autumn.

Ja se toinen onnekas hetki. Oletteko koskaan kaivaneet kirpputorin ilmaislaaria, jossa näyttää olevan vain nyppyyntyneitä neuleita ja virttyneitä trikoita, ja nähneet, että esiin pilkistää kiinnostavan valko-vihreäpilkullisen kankaan kulma? Luulleet, että se pitkulainen on huivi, alkaneet vetää sitä esiin ja... tadaa, todenneet, että se on huivikauluksisen vintage-jakun huivin toinen pää? Kaivaneet vähän lisää, löytäneet lisää vihreäpilkullista ja... tadaa, siellä on jakkuun kuuluva mekko!

Jottei kaikki olisi liian täydellistä, minun pitää vielä muokata mekkoa ennen kuin esittelen sen täällä. Löytö pääsi kuitenkin heti vuoden parhaiden joukkoon, etenkin oivan hinta-laatusuhteensa vuoksi. Kuulette siitä vielä lisää!

3 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen Salon työttömien kirppiksellä on lasten vanha pinnasänky johon heitetään kaikkee sieltä olen tehnyt montakin hyvää löytöä! Muutenkin sieltä tekee välillä halvalla löytöjä! Ilmaislaarista bongasin myös kupittaan saven kulhon. Ihanaa! Voitit kivan 60-luvun kaavan!

  VastaaPoista
 2. Seija, missä on Salon työttömien kirppis? Vai meinaatko kierrätyskeskuksen tekstiilipuolta? Aina välillä käydään Salossa kirpputoreilla, mutta työttömien kirppistä en muista. Vau, Kupittaan Saveakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä kierrätyksen tekstiilipuolta nimenomaan! Joo sieltä joskus saattaa löytää jos menee maanantaina heti kun se aukee! Huonekalupuolelta tein kans viimeks hyviä löytöjä halvalla! Juurikaan koskaan en löydä sieltä mitään mut tällä kertaa olin oikeaan aikaan ne oli tullut just sinne mitä ostin.

   Poista