maanantai 23. toukokuuta 2016

Teemajuhla-asu

Lauantaina oli aihetta juhlaan, ja juhlan teema oli western. Syykin näkyy kuvassa, kaapin päällä: mieheni julkaisi Wild West Finland -nimisen teoksen, joka on ei enempää eikä vähempää kuin suomalaisen lännenkirjallisuuden historia. Suosittelen ehdottomasti kaikkia länkkärien ystäviä tutustumaan perusteelliseen ja asiantuntevaan kirjaan!

Juhlan teema kuitenkin oli pukeutumisen kannalta vaikea. En koskaan ole harrastanut western-tyyliä, eikä omasta kaapista löytynyt oikein mitään - tai siltä ensin tuntui.


Päätin ottaa lähtökohdaksi Lucky Luke -sarjakuvien kapakkalaulajattaret ja tanssitytöt, joilla on iso tukkalaite, verkkosukat ja korsetti. Pelkän korsetin sijaan halusin kuitenkin pukeutua korsettityyppiseen toppiin, jollainen löytyi Uffin alesta samoin kuin vähän kummallinen nahkaröyhelöpatella, joka tässä yhdistää asun ylä- ja alaosan.

Meksiko-henkinen kellohame on ollut kaapissani vuosia ja kerran esiintynyt täälläkin, vaikka oli jo silloin toivottoman pieni... hame onkin lähdössä myyntiin tehtyään nyt vielä yhden esiintymisen. Alla on suurin ja mahtavin tyllihameeni, pinkki Isotylli, sillä onhan selvää, että tällaiseen rooliin kuuluu ylitsepursuavuus (sanan molemmissa merkityksissä).

Kengät, ne ovat ne 1930-luvun kaunokaiset, jotka löysin Eijalta helmikuussa ja joita en oikeasti raski käyttää muualla kuin kotona - onneksi siihenkin on tilaisuuksia.


2 kommenttia:

  1. Ihailen kekseliäisyyttäsi ja rohkeuttasi pukeutua. Asu näyttää länkkärikapakan asulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, meni siis läpi tämä luova virittely! Täytyy sanoa, että kun lähdettiin baariin keikkaa katsomaan, vaihdoin vähän tavanomaisemmat vaatteet ylleni.

      Poista