lauantai 14. toukokuuta 2016

Euroviisukommentti

Katsotaan perheen kanssa Euroviisuja, mutta eihän tässä enää samaa hohtoa ole kuin lapsuudessa, kun musiikkia ja visuaalisia elämyksiä oli tarjolla paljon vähemmän kuin nykyisin. Enkä tykkää näistä biiseistä! Monet ovat sitä mieltä, ettei itse musiikilla niin paljon väliä ole, vaan show on olennaisinta.

Eivät ne menneiden vuosienkaan biisit kaikki niin huippuja ole (en linkitä tähän Herrey´sin Diggi loo, diggi leytä, jota rakastin kymmenvuotiaana), mutta France Gallin Poupée de cire, poupée de son (1965) on aika mainio. Olen muuten tähän päivään asti luullut, että biisi on Ranskan, mutta kotimaa onkin Luxemburg. Suomeksi tämän esitti Ritva Palukka, laulun nimi on Vahanukke.Mikä on sinun viisusuosikkisi kautta aikojen?

8 kommenttia:

 1. Oolalaa - varsin vaikea kysymys! Niin paljon helmiä löytynyt Viisuista vuosien varrella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikohan liian vaikea kysymys sitten kuitenkin... Olisin arvannut, että tähän tulee vaikka minkälaista mielipidettä lukijoilta!

   Poista
 2. Tästä pidin kovasti aikoinaan ja vieläkin se on välillä kuunneltava :). Italian Euroviisu vuodelta 1984 Franco Battiato & Alice I TRENI DI TOZEUR https://www.youtube.com/watch?v=RFpyhzQVhPk

  VastaaPoista
 3. "Pylly vasten pyllyä" soi aika usein päässä.

  VastaaPoista