torstai 12. toukokuuta 2016

Kesäkotiasu


Mökillähän käytetään perinteisesti vähän kulahtaneita menneiden vuosien vaatteita. Ne voivat näyttää tältäkin: viime tai toissa kesän siniset ballerinat ovat kärjistä kuluneet, ja tämä ruusumekko, jonka muutama vuosi sitten ompelin vanhoista verhoista, kutistui pesussa oudosti pituussuunnasta eikä enää näytä ihan kaupunkikelpoiselta. Ruskeat kuviot ovat hauskasti haalistuneet juuri hiekkapihan sävyiseksi.

4 kommenttia:

 1. Se mekko oli tosi kaunis! Sääli, että se kutistui, mutta ilahduttaahan se sinua nyt mökillä. Muuten, etsin tässä joitakin päviä sitten sun blogistasi kirjoituskonetta ja jonkun lasten koneen löysinkin. Oliko teillä kuitenkin joku mekaaninenkin, ihan käytössä jopa? Nimittäin meillä ilahduttiin kun yhteen koneeseemme löytyi ihan uutena ostettua värinauhaa. Niitä kuulemma tehdään vielä kun kysyntää on. Kahdesta meidän koneesta on viime päivinä ollut blogissani juttua: https://vaaranlaella.blogspot.fi/2016/05/viela-sai-varinauhoja.html ja https://vaaranlaella.blogspot.fi/2016/05/tavaran-tarina-vankilakirjeita-ja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan täälläkin on joku kirjoituskone nähty, sillä yksi on koristeena makuuhuoneen senkin päällä ja pari kappaletta mökillä, toinen (kaunis harmaa Triumph Tippa) jopa käytössä mökkipäiväkirjan kirjoittamistyössä. Hyvä tietää, että värinauhoja jostain vielä löytyy.

   Poista
 2. Ei kun helmat heilumaan - näyttää kesältä :)

  VastaaPoista