torstai 28. huhtikuuta 2016

Tuleva mekko, tuleva hame


Oli yllättävän kova urakka käydä läpi ja pestä kaikki poistotekstiilipäivän löytöni, eikä urakka vieläkään ole sataprosenttisen valmis. Jälkilajitteluakin piti tehdä. Koska en sovittanut vaatteita enkä tutkinut tarkasti kaikkia tekstiilejä, mukaan tuli myös kamaa, joka ei pääse käyttöön paitsi siivousrättinä. Osa minulle sopimattomista vaatteista lähti pesun jälkeen kirpputorille; niiden ainoat viat olivat pesukoneessa lähteviä.

Jotkut löydöt olivat selvästi viallisia, kuten näiden kuvien halkaistu kreppipuuvillainen pussilakana ja muutaman reiän itseensä saanut puuvillaverho, mutta käytän ne materiaalina. Ettekö tekin näe yläkuvassa kevyen hellemekon ja alakuvassa poikkiraitaisen leveän laskoshameen?


Eri asia taas on, minkä vuoden kesäksi se kesämekko valmistuu. Elämä on hyvin täyttä, mutta voihan olla, että jo ensi viikolla ehdin esimerkiksi leikata jommankumman kankaan...

2 kommenttia:

  1. Kivoja kankaita! :) Minkämallista hellemekkoa olet tuosta kreppilakanasta suunnitellut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leveä spagettiolkaiminen oli suunnitteilla, ihan aurinkopuku lomakäyttöön. Sellaisia toki jo on kaapissa varmaan enemmän kuin kesässä hellepäiviä... :)

      Poista