torstai 7. huhtikuuta 2016

Joskus meilläkin siivotaan

Aika harvoin kuitenkin. Ehkä siksi mies otti kuvan, ihan lupaa kysymättä ja suunnittelematta. Niin että jos joku joskus miettii, miltä näyttää vintageharrastaja ilman meikkiä, kotona kotitöitä tehdessään helpoissa kotivaatteissa, vastaus voi olla esimerkiksi tällainen.


Puolihihainen, venepäänteinen trikoopusero, tummansininen Polan vekkihame (Uffin alesta 1 e!) ja vihreät sukkahousut ovat toimiva yhdistelmä, jota voisi paremmassakin kuvassa esitellä. Vauvalla - tai pikkutytöllä, joka niin kovasti auttaa keittiökaappien pesussa - on ketjukaupan tunika ja sukkahousut, second handia molemmat. Syöttötuolin alla on kauhea määrä kirjoja, sillä pikkutyttö rakastaa paitsi auttamista, myös lukemista.


Ps. Käykäähän ostamassa itsellenne kaavat kevään asuihin blogikirppikseltäni, jossa on vielä paljon jäljellä! Päätin, että pidän kirppistä auki kaksi viikkoa, sen jälkeen loput siirtyvät myyntiin muualle.

6 kommenttia:

 1. Hauska kuva:) Mutta esittelehän ihan oikeesti tuo oikein asukuvanakin.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat arkikuvat! Kotoinen tunnelma välittyy niistä niin hyvin. Ja taas tuli mieleen asia, jota olen ihmetellyt pikkutytöstä asti: Miksi joka nainen näyttää nuorekkaammalta ja tyttömäisemmältä ilman meikkiä, ja silti me käytämme meikkiä? ;) (Minäkin käytän, vakiona teini-iästä asti...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi, että meikin kanssa näyttää edes vähän enemmän siltä Kohtalokkaalta Upealta Seksikkäältä Kaunottarelta, joka on aina halunnut olla, vaikka käytännössä elämä ei tue tätä haavetta! ;)

   Poista
  2. :D Tämä on juuri se syy. Ja hienot vaatteet vaativat hienon naaman, se on tietty. Vaikka sitten tosiasiassa se rouvalookki vanhentaa... Kaikkea ei voi tosiaankaan yhdellä kertaa saada!

   Poista
  3. Olen usein miettinyt, että sellaiset raskaat ripsienpidennykset, joita välillä näkee nuorilla tytöillä, vanhentavat tosi paljon. Se ei varmaan ole tarkoitus ollenkaan.

   Poista