torstai 17. maaliskuuta 2016

Lehdessä


Uudessa Antiikki & Design -lehdessä on teille tuttu haastateltava. Etiketti- ja tyyliasiantuntija Mirva Saukkola kävi meillä kylässä kurkistamassa muun muassa korvakorulaatikkoon, ja kauniit kuvat otti Katri Lehtola. Olen kovin otettu tällaisesta huomionosoituksesta!

12 kommenttia:

 1. Mahtavaa ja ihania olette Mirvan kanssa molemmat :-)!

  VastaaPoista
 2. Juttu oli tosi kiva ja kuvat upeita (odotinkin jo, että koska promoat sen täällä). :) Olen ollut lehden tilaaja monenmonta vuotta, ja yllätyin nyt iloisesti, kun mukana oli "tuttuja". - Lamppupöytänne on muuten todella hieno. Niitä näkee usein ajan interiöörikuvissa ja mallisisustuksissa, mutta en ole ikinä onnistunut bongaamaan yhtään luonnossa. Ehkä ne enimmäkseen piileksivät vielä vanhojen kotien uumenissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä silloin tällöin näkee ekotoreilla, jos nyt ei ihan peruskirppiksillä. Meillä on itse asiassa toinenkin, vielä hienompi (mustaa ja tiikkiä, ah!), ja se on dyykattu roskalavalta. Toimii, mutta varjostin puuttuu.

   Poista
 3. Jee! Pitääkin käydä heti tänään ostamassa tuo lehti.

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs lehtijuttu. Kiva historia teidän kodilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, monella tapaa hauskaa! Täällä vähän lisää Hiiskuista: http://hopeapeili.blogspot.fi/2011/02/hiiskun-neitien-hattu.html

   Poista
 5. Olipa hauska juttukeikka! Ihania olivat vaate- & korukokoelmasi!

  VastaaPoista
 6. Oi miten hauskaa! Täytyykin etsiä tuo lehti käsiin ja lukaista juttu. On aina tosi kivaa kun lehdistä bongailee tuttuja.

  VastaaPoista