perjantai 25. joulukuuta 2015

Kuusikoru ja joulumekko

Hyvää joulua, ihmiset. Ostitteko itsellenne joululahjoja? Minäpä ostin. Olen viime ajat suhtautunut aika askeettis-säästäväisesti pukeutumiseen, ja ajanpuutteen vuoksi en ole ommellutkaan uusia asuja, mutta nyt olivat tähdet kohdallaan. Eijan kauppaan tuli juuri sopivasti aatonaatonaattona kuorma amerikkalaisia neuletakkeja. Säntäsin saman tien sovittamaan ja ostin kaksi - olin nimittäin jo ehtinyt kyselläkin neuletakkeja! Niistä lisää myöhemmin, mutta mukaan tarttui myös pieni hassu strassikuusi, joulurintakoru.


Ja sehän pääsi tietysti heti jouluna käyttöön. Tai näyttöön pikemminkin, sillä pienin perheenjäsen on turhan kiinnostunut aikuisten ylleen pukemista koruista. Joulukorut ovat hassu asustetyyppi, tavallaan verrattavissa soiviin kravatteihin ja vieteritonttulakkeihin, mutta astetta tyylikkäämpään suuntaan niistä. Keräilisin joulukoruja aivan varmasti, jos niitä näkisi Suomessa enemmän; nettikauppapohjainen keräily on liian kallista.

strassirintaneulat kirppislöytöjä paitsi kuusi VintagEija's
punainen cocktail-puku Facebookin vintagekirppis
Lola Ramonan avokkaat joku Facebook-kirppis
sukkahousut muistaakseni H&M

Pikku L halusi tietysti osallistua kuvauksiin, vaikkei hänellä edes ollut hienoa mekkoa yllään.

vauvan pitsisomisteinen body ja ruusukuvioiset sukkahousut Lastenkirppis Pikku Siili
jouluinen seinätekstiili Tradera.com

6 kommenttia:

 1. Olen käynyt monet kerrat katsomassa tuota kuusikorua Eijan verkkokaupassa, mutta en ole saanut aikaiseksi ostettua sitä. Nyt ei sitten tarvitse enää miettiä ostopäätöstä. ; ) Kiva että päätyi hyvään kotiin, se on aivan ihana! Mukavaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa :) Muistan sinua, jos joskus myyn sen! Hauskaa joulun aikaa sinullekin!

   Poista
 2. Kaunis juhlava mekko ja hauskat sukkahousut sekä kengät. Olen kanssa noiden jouluaiheisten rintakorujen sekä lisäksi joulukorvisten fani. Ihanat nuo tarjottimet seinälläsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tarjottimille on oikeasti vähän käyttöä, mutta söpöjä ovat näytillä. Tanskalaista ja englantilaista peltiä taitavat olla nämä yksilöt.

   Poista
 3. Vau miten kaunis mekko, sopii sulle tosi hyvin! Ja hauskan näköisiä nuo rintaneulat yhdessä.

  VastaaPoista