keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Retropinnasänky

Kaupunkikodissamme ei ole paljon 70-luvun henkeä, vaikka se oli suosikkivuosikymmeneni vielä esikoisen pikkulapsiaikoina. Meillä on kuitenkin jäljellä paljon tuolloin vauvalle hankittuja tekstiilejä ja leluja, ja kyllähän niitä edelleen ilokseen katselee. Keltainen pinnasänky hankittiin tosin nimenomaan tälle vauvalle ja kesäkotiin; kotiin eivät tällaiset värit istu.


Vauvan nukkumapaikka on meidän patjasänkymme vieressä. Vanhat silkkitäkit ovat hyvin muodikkaita nyt, mutta nämä on hankittu lähinnä käytännön syistä - kesäkodin lämmitys on välillä oikkuillut, ja joskus nukkumaan mennessä on tarvittu parikin paksua peittoa päällekkäin. Sängyn päädyssä roikkuva froteinen yöpuku on kuvassa ihan tarkoituksella, se on hankittu aikoinaan minulle itselleni ja nyt sitä käyttää tyttäreni.

Joka muuten joskus, päiväsaikaan, nukkuukin keltaisessa pinnasängyssään.

4 kommenttia:

 1. Tuollasessa sängyssä poikani nukkui seitkytluvulla ! Haikeita mietteitä herättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Oliko ihan saman värinenkin?

   Poista
  2. Joo,aivan oli samanvärinen. Uutena ostettiin,oli kyseessä ensimmäinen ja myös viimeinen lapsi.

   Poista
 2. Keltainen sänky on kuin aurinko paistaisi, vaikka kivempi päivänsäde on lapsi itse:) On mukavaa kun voi lapselleen pukea jotain, jota on käyttänyt itsekin. Minun lapsuuskodissani oli tuontapaiset tummanpunaiset täkit ja tuolla varastossa ne nyt ovat.. Ovat melko painavia nykypeittoihin verraten, mutta eipä se haittaa silloin kun niihin tottuu. Metsäntyttö

  VastaaPoista