perjantai 22. toukokuuta 2015

Lauantaina tapahtuu

...vähän kaikkialla, sillä taas on Siivouspäivä. Olemme monta kertaa olleet myymässä tuossa asemanpuistossa; nyt se jää väliin, koska sunnuntaina on vihdoin vauvan nimiäiset. Katsoin kuitenkin tapahtumakartasta, että puistossa on monia muita myyjiä. Turussa eniten myyjiä on perinteisesti ollut Kupittaanpuistossa, joten innokkaan kiertelijän kannattaa suunnata sinne.

Blogimaailman uutisista tieto, että Blogilista-palvelu lopettaa toimintansa. Monia blogeja, myös Hopeapeiliä, voi kuitenkin jatkossa seurailla esimerkiksi Blogipolun kautta. Toivottavasti tuolta löytyy sivupalkkiinkin paljon uutta ja kiinnostavaa lukemista; jos muuten jollakulla lukijoista on tiedossaan hyviä vintageblogeja, kotimaisia tai ulkomaisia, mielelläni kuulisin niistä. Uusi lukeminen kelpaa aina!

Uutta lukemista tämäkin. Mies dyykkasi oman pihan roskiksesta.

Vauva elää tällä hetkellä vilkasta yöelämää; viime yönä hän oli kääntynyt kaksi kertaa poikittain ja kerran vatsalleen. Nyt vähän äitiä väsyttää, mutta ihme kyllä sain silti tehdyksi toivomani yhteensopivat nimiäismekot meille kummallekin. Vihoviimeinen nappi on ommeltu, enää pitää silittää puvut. Tässä elämänvaiheessa on jotenkin syvästi tyydyttävää, kun saa jonkin konkreettisen projektin valmiiksi. (Vielä kun saisi ne hääkirjan tekstien korjaukset kuntoon...!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti