lauantai 7. maaliskuuta 2015

Uusi takki, vanhat vaunut

Nykyisin mukana kulkee melkein aina tuollainen tavallista suurempi asuste.


Keinonahkavaunut ovat esikoiselle käytettyinä hankitut Briot 80-luvun alusta. Jostain syystä ne ovat keränneet nyt todella paljon kehuja - ehkä ovat muodikkaamman näköiset kuin silloin kymmenen vuotta sitten? Konjakinruskeita kenkiä ja laukkujahan on ollut katukuvassa jo joitain vuosia.

Takki on se viime kerralla mainitsemani uusi pakkohankinta ja muut asun osat vanhoja tuttuja kirppislöytöjä, talven ja kevään rajalle sopivia. Mustaan isoon käsilaukkuun mahtuvat myös vauvan hoitotarvikkeet.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana takki! Saako udella valmistajaa? Ihailen kovasti tuon mallisia takkeja, tosin ne sopivat paljon paremmin kaltaisellesi pitkälle ihmiselle. Vihreät sukkahousut ovat myös mahtavat! Oma arkipukeutumiseni on pyörinyt viime aikoina erilaisten värikkäiden sukkahousujen ympärillä, muuta vihreät puuttuvat vielä. ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on kotoisin perusketjukaupasta, Lindexin mallistoa. En tiedä miltä vuodelta, koska tuli minulle Uffin kautta. Vihreät sukkahousut ovat Wolfordia, nekin jo pitkään ja hyvin palvelleet.

   Poista
 2. Suositteletko Wolfordin sukkahousuja? Olen myös sukkahousufani. Tykkään väreistä ja kuvioistakin jonkin verran. En vaan meinaa löytää tarpeeksi paksuja JA mielenkiintoisia. Olen vilukissa.

  T: Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wolfordit ovat kalliita, mutta laadukkaita, kestävät parhaimmillaan vuosia. Itse hankin näitä lähes aina sesonkialesta, johon jää paitsi hurjia kuvioita, myös räväköitä värejä. Vilukissalle varmasti paras vaihtoehto on saman merkin merinovillasukkikset, mutta niistä ei ole kovin jännittäviä värejä tai kuoseja.

   Poista
  2. Tyylikäs asu jälleen. Osaat yhdistellä kivasti. Nykyisin arvostetaan vanhoja vaunuja, ovat nyt ehkä riittävän vanhaa mallia kehuja kerätäkseen.

   Poista
  3. Kiitos! Joo, näiden antiikkiarvo on ilmiselvästi 10 vuodessa kasvanut.

   Poista
 3. Ei voi olla totta - mun esikoisella oli juurikin tuollaset vaunut, silloin 80-luvulla...

  VastaaPoista