sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Peggy ja Joan

Vintagemessuilta terveiset! Tai siis taide-, antiikki- ja kädentaitomessuilta, joskin skippasin taide- ja kädentaito-osat tyystin. Aioin olla tarkka rahankäyttäjä ja keskittyä lähinnä ihailemaan tarjontaa ja tapaamaan tuttuja, mutta niin vain ostin kokonaista kaksi pukua, molemmat Alles Gutelta. Muillakin myyjillä oli ihanuuksia kaupan, mutta juuri nämä puvut valitsin, koska ne ovat yksinkertaisia ja hyvännäköisiä arkivaatteita. Juhlapukeutumiselle on nyt kovin vähän käyttöä, vaikka cocktail-asut ja strassikorut ovatkin ilo silmälle.

Näistä valinnoista huomaa, että olemme katsoneet iltaimetysmaratoneilla Mad Meniä. Sarjaa yhtään vilkuilleet tunnistavat myös, mille hahmoille nämä asut sopisivat.Allekirjoittanut ei esiinny kuvissa paitsi villasukkaan verhotun varpaan verran, koska flunssa on iskenyt ja naamassa on enemmän punaista kuin ihonväristä. Vauva on onneksi ainakin vielä melko terve, toisin kuin me muut perheenjäsenet.

4 kommenttia:

 1. Kivoja mekkoja molemmat ja mikä parasta sopivat imettävälle äidille malliltaan varmaankin hyvin. Odottelen, että nähtäisiin näitä kauniita mekkolöytöjä kuten se aikaisempi sinivalkea mekkokin ylläsi asukuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikanaan niitäkin, kun vähän helpottaa tämä flunssa...

   Poista
 2. Etenkin tuo ruudullinen on aika hurmaava. Olen yrittänyt etsiä tuollaista tasaruudullista villasekoitekangasta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Vaikka teoriassa kiinnostaa kovasti niin en jotenkin ole ollenkaan päässyt kiinni MadMeniin... ehkä sen aika tulee mullekin vielä jossain vaiheessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruudullinen on nimenomaan hurmaava! Niin yksinkertainen ja arkinen, mutta samalla niin suloinen.

   Poista