lauantai 2. helmikuuta 2013

Rento kotiasu ja blogiarvonnan avaus

Päivän asussa poikkeuksellisesti myös uutta, ei vain vanhaa.

sifonkimekko Lindex
vyö, korvikset, kengät, kenkärusetit kirppislöytöjä
sukkahousut Wolford

Tukka on 60-luvun henkisellä tupeeratulla puolinutturalla, mutta sitä ei näköjään tästä kuvakulmasta erota. Tummansininen ja vihreä ovat hyvä väripari, pitäisi käyttää useamminkin!

Ja sitten siihen arvontaosastoon. Siivosin aamulla raivokkaasti ja löysin kirjan, jonka olen jostain saanut ja suunnitellutkin blogiarvonnan palkinnoksi.


Isoäidin viisaudet on Jokanaisen niksikirjan henkinen kodin yleisopas, mutta sisältää myös ajatuksia ihmis- ja eläinsuhteiden (kyllä, myös eläinsuhteiden) hoidosta ja nipun ruokareseptejä. Toki mukana ovat myös klassiset kodin siivousvihjeet, eli jos Jokanaisen niksikirjan arvonnassa ei tärpännyt, nyt voi kokeilla uudelleen!

Arvontaan voivat osallistua kaikki Hopeapeilin lukijoiksi rekisteröityneet (jos et ole vielä rekisteröitynyt, voit tehdä sen klikkaamalla sivupalkista Liity tähän sivustoon -banneria) jättämällä kommenttiboksiin vastauksen lapsuuden ystäväkirjan henkiseen kysymykseen: mikä on lempivärisi? Arvonta sulkeutuu ensi perjantaina 8.2. klo 22.00. Onnea matkaan!

12 kommenttia:

 1. Ekana arvonnassa ;) lempiväri on ehdottomasti pinkki eri sävyissään , vaaleanpunaisesta lähtien ;)
  Isoäidin neuvot on taatusti hyviä !

  VastaaPoista
 2. Arvontahuumassa unohdin vallan sanoa, että tuo asu on ihana !

  VastaaPoista
 3. Lempivärini on violetti. Ei oikeastaan mikään ihme, että kaikkein rakkain ja eniten käytetty kynämekkoni onkin väriltään juuri syvän violetti :) Siinä väri, johon en kyllästy koskaan.

  VastaaPoista
 4. Pakko osallistua tähän arvontaan - kaikki niksit ja keinot tarpeen;) - ja se lempiväri taivaansininen.

  VastaaPoista
 5. Onpas tosiaan tyylikäs väriyhdistelmä. Eipä olisi tullut itselle mielenkään :)

  Hei toi kirja tulis varmaan mulla tarpeeseen. Nimim. Kodin anti-hengetär XD

  VastaaPoista
 6. Blogiasi on mukava seurata =)

  Lempivärini on punainen.

  VastaaPoista
 7. Kaunis mekko :)

  Lempivärinä vihreä.

  VastaaPoista
 8. Tuollainen kirja olisi tuiki tarpeellinen =). Lempivärini on aina vaan vihreä.

  VastaaPoista
 9. Turkoosi. Enkä vaan edelleenkään saa aikaiseksi rekisteröityä... :)

  /Anu

  VastaaPoista
 10. Ihana kirja :)

  Vihreä. (Vaikea valinta.)

  VastaaPoista
 11. Lempivärini on keltainen. Muistan kun alle kouluikäisenä hiekkalaatikolla kaveri tivaa minulta lempiväriäni. "Kaikki on yhtä kivoja" ei kelvannut vastaukseksi ja siinä sitten hädissään sanoin ensimmäisenä mieleen tulleen värin eli keltaisen ja se hyväksyttiin vastaukseksi.

  Vuosikymmeniä myöhemmin minulle selvisi sattumalta, että sari tarkoittaa turkin kielessä keltaista. :) Mikä sattuma!

  Ja kyllä minä ihan oikeasti pidän keltaisesta väristäkin niin, että voin edelleen sanoa sen olevan lempivärini, tai ainakin yksi niistä. Toki siihen pätee sama kuin mihin tahansa muuhunkin väriin, väärä sävy ns. väärässä yhteydessä saa pään halkeamaan, mutta oikea sävy oikeassa paikassa on arjen mukava valopilkku. :)

  VastaaPoista
 12. Viime hetkellä ehdin mukaan! Todella vaikea valinta kun värejä on niin monta. Mutta jos yksi täytyisi valita, niin se olisi varmaankin harmaa. Se on pysynyt suosikkivärinäni lapsesta saakka, minulla oli silloin meleerattu harmaa collegepusero, josta tykkäsin tooosi paljon ja samanlaisesta tykkään vieläkin!

  VastaaPoista