sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Elina, 2 A


Facebookissa on meneillään villitys ladata itsestään vanhoja kuvia profiiliin. Mikä ettei tännekin: ylläoleva on toka luokan koulukuva vuodelta 1982. Kävin Kulmankylän ala-astetta Kemissä, pidin laulamisesta ja musiikkitunneista, mutten ollut niin hyvä piirtämään kuin olisin halunnut. Vaatteet valitsi vielä äiti eikä ehkä tyyli ensimmäisenä kriteerinä, mutta itse olin toivonut piippauskiharoita ja sainkin sellaiset. Muistan, että asia oli minulle tärkeä; muistan myös, että poolo oli sellaista sähköistä tekokuitutrikoota, neule tietysti akryylia. Housuina oli varmaan vakosamettifarkut tai toppahousut.

Poikani on nyt samanikäinen, mutta paljon söpömpi. Isäänsä tullut.

4 kommenttia:

  1. Kyllä sinut tuosta tunnistaa :D Itse en kyllä ole varma tunnistaisiko minut tokaluokan kuvasta. Muistan kyllä varsin hyvin tuon ajan.
    Poolot, v-kaulusneuleet, toppahaalarit. Ja miksi kaiken piti olla niin hirveän sähköistyvää? Vieläkin hirvittää kun muistan miten hiukset olivat aina pystyssä sähköisyyden vuoksi. Tokaluokalla minulla taisi olla kuvassa vihreä samettitrikoopusero ja tukka oli poikamaisen lyhyeksi kynitty.

    VastaaPoista
  2. Ne olivat niitä vielä kovin muodikkaita tekokuituja!

    VastaaPoista