lauantai 9. helmikuuta 2013

Arvonnan tulos

Isoäidin viisaudet -kirjan voitti...


Ann, jonka lempiväri on vihreä! Onnea voittajalle, otan sinuun yhteyttä pikapuoliin! Lempiväreissä oli ihastuttavasti hajontaa, mutta eniten mainintoja eli kolme kappaletta oli juuri vihreällä.

Muutama päivä sitten sain postia näin kauniiseen paperiin käärittynä. 


Sisältäkin paljastui jotain aika ihanaista, josta toivon mukaan saatte huomenna kuvan nähdäksenne... Pysykäähän kuulolla! Ompelukonekin on viimein käynyt huollossa - hinasin sen pulkalla, itse korjaus kesti viisi sekuntia ja oli ilmainen - joten ehkä myös uusia ompeluksia valmistuu lähiaikoina.

3 kommenttia:

 1. Hei,

  Ompelukoneen huollosta tuli mieleen kysymys: omanikin tarvitsisi huoltoa, tosin siinä ei taideta selvitä ilman rahaa. Osaatko suositella Turusta hyvää ja ei nyt ainakaan liian kallista ompelukonehuoltoa?

  VastaaPoista
 2. Hei! Liikkeitä ei taida kauhean monta olla, enkä tiedä, huoltavatko kaikki liikkeet kaikkia merkkejä. Olen itse valinnut taika-Singeriäni huoltamaan Puistokadulla sijaitsevan Ompelukonehuolto Virtasen, koska se on kohtalaisen lähellä ja siellä on tietotaitoa vanhoista ompelukoneista (koneeni on 60- tai 70-luvulta, en tiedä tarkkaan).

  VastaaPoista
 3. Hmm, hävisikö kommenttini? Kiitos vastauksesta! Oma koneeni on vanha Husqvarna, pitää siis selvittää, korjaako mainitsemasi paikka myös tuon merkin koneita.

  VastaaPoista