torstai 21. huhtikuuta 2011

Ruusuja arkeen, ruusuja juhlaan

Rhia teki kivan ja havainnollisen esityksen siitä, miten sama asu muuttaa tyyliään asusteilla ihan toisen henkiseksi. Tämä tuli mieleen, kun koetin pukea jotain violetin ruusumekkoni (niin, todellinen ruusufani ei tyydy vain siniseen ruusumekkoon - hänen täytyy saada myös violetti; asian järkevyyden voi nopeasti jopa kyseenalaistaa) kaveriksi lähteäkseni kaupungille. Hansikaslaatikosta löytyivät virkatut pitsihanskat, joiden ympärille kehkeytyi jotain pikemminkin puutarhajuhlaan kuin kaupungilla käymiseen sopivaa:



violetti ruusumekko Etsy
vyö, verkkokäsineet kirppislöytöjä
hattu Art + design
kengät Zara
sukat Lindex tai H&M, en muista

Mutta pääseehän tällaisessa puvussa myös kaupungille, kun pukee vaikka näin, kiharat poninhännälle (puupampulalla, joka ei kyllä tässä näy) ja villatakin varakerrokseksi. Poseeraus menikin sitten huumorimielellä, asuun nähden turhan studiomaisissa tunnelmissa....


neuletakki Zara monta vuotta sitten
kengät Esprit / Pelastusarmeija
vyö, korvikset kirppislöytöjä

Nyt lähden pääsiäisherkkujen hankintaan, mutta sitä ennen pieni vilaus tupaantuliaismekkoon, joka saa ensi-iltansa toukokuun puolimaissa ja jonka hain eilen Eijan puodista kunnostuksesta:


Aurinkoista pääsiäistä!

6 kommenttia:

  1. Ihana mekko! Mutta miksipäs sitä ei voisi ihan kaupungillekkin lähteä pitsihansikkain ja pukeutuneena puutarhajuhlaan? :) Itse tein periaatepäätöksen että surutta pistän päälleni vaikka sitten sen ruusumekon ja pitsihansikkaat ihan jopa kauppareissulle jos siltä tuntuu, piristäähän se ainakin omaa ja toivottavasti toistenkin päivää että saapi olla nättinä. :)

    Ihania asuja kumpikin ovat. :)

    Piia

    VastaaPoista
  2. Juu, totta, ei se niin vakavaa ole :)

    VastaaPoista
  3. kivasti yhdistetyt värit kaupunkiasussa!

    VastaaPoista
  4. Ruusumekkoja ei voi olla liikaa. Multa uupuu toistaiseksi vielä se ensimmäinenkin...

    VastaaPoista
  5. Mulla olis tuolla hyvät kankaatkin ruusutopin ompeluun...

    VastaaPoista