torstai 14. tammikuuta 2016

Uusi kuppi


Talvipäivän iloja on Arabian Sointu-sarjan mintunvihreä teekuppi alusineen. Ei kovin halpa, mutta hyvä niin: näin tämän Kontissa jo ennen joulua ja jäin katumaan, etten ostanut sitä - mutta siellä se yhä odotti hyllyssä, kun eilen kävin katsomassa. Kuvan tarkoitus on tietysti myös kertoa, että parvekkeellamme on lunta!

8 kommenttia:

 1. Hmm... sainkohan minä nyt nimen niille muutamalle lautaselle joita meillä on... Tuommoisia kohoraitareunaisia ja valkoisia, kaiketi pullalautasia, on meillä muistaakseni pyörinyt kolme. Yksi kolhuinen oli laitettu odottamaan pääsyä kukkapurkin aluseksi. Kävin katsomassa ja samanlaiselta näyttää, mutta pohjassa ei lue muuta kuin kultakirjaimilla made in finland. Ei siis mitään muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että sekundalaatu on merkitty tuolla tavalla, olen jostain lukenut tällaisen. Aina se sekundaominaisuus ei näy mitenkään silmiinpistävästi astiassa.

   Poista
 2. Sointu on ihanaa! Kaunis tuo vihreä, sitä harvemmin olen nähnytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle nousi tästä lähes pakkomielteinen tarve alkaa heti hankkia lisää, mutta koetan hillitä itseni, vaikka nettikirppiksiltä löytyisi teekannuista alkaen kaikenlaisia osia...

   Poista
 3. Minulla on sointua kaksi kahvikuppia tassilla, sokeri ja kerma kuppi ja kahvi/tee kannu. Vaaleaa pinkkiä isotädin perintöä. Haluisin niin kasvattaa kokoelmaa mutta on todella kiven alla löytää varsinkin omaa väriä!Harmaata olen nähnyt eniten..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos uskaltaa ostaa netistä, huomasin, että ainakin Torissa ja Huuto.netissä oli näitä tarjolla - muistaakseni oli myös vaaleaa pinkkiä, joka on aivan ihana sävy sekin, minulla on tämän vihreän teekupin lisäksi yksi pinkki ja yksi vaaleansininen kahvikupin tassi, mistä lie eksyneet.

   Poista
 4. Minunkin suosikkini on Sointu. Olen ostanut antiikkimarkkinoilta yhden pinkin teekupin. Ostaisin lisääkin, mutta ovat aika tyyriitä. Vihreä on myös kaunis, oikeastaan kaikki Sointu-kuppien värit ovat kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat. Ehkä hienoimman kokonaisuuden saisikin, jos olisi vähän jokaista väriä sekaisin.

   Poista