keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Lauantaina Kårenin kirppikselle


Patologiselta keräilijältä löytyy aina jotain myytäväksikin sopivaa, joten tartuin tilaisuuteen, kun kaveri kyseli pöydän jakajaa Kårenin kirppikselle. Kyseessä on uusi, lauantaina starttaava kirppistapahtuma Turussa, ja toivon kovasti, että se ottaa tuulta siipiensä alle, koska mielestäni tämän kokoisessa kaupungissa pitäisi olla edes yksi vilkas ja hyvin toimiva livekirppistapahtuma. Siivouspäivä on tietysti hauska, mutta se on sää- ja vuodenaikasidonnainen.

Vasemmanpuoleinen kassi on täynnä laukkuja, oikeanpuoleisessa on esimerkiksi talvisia asusteita ja yksi goottihenkinen musta pitsimäinen kukkahattu, joka on hieno, mutta ei yhtään sovi omaan tyyliini. Lisääkin kaikenlaista vintagemyytävää on tulossa, kunhan ehdin käydä jemmapaikkani läpi. Tervetuloa tutkimaan lauantaina klo 12-16 Kårenille! Lupaan antaa fiilispohjalta alennusta blogin lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Hei! Mitä pöytä maksaa? Josko innostuisin tulemaan myymään seuraavalla kerralla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 20 e oli pöytäpaikka, siihen kuuluu pöytä ja kahvikupponen, rekki tms. pitää tuoda itse. 10.1. alkaa ilmoittautuminen helmikuun tapahtumaan, ja koska nyt on väkeä jonossa, kannattanee pitää kiirettä ilmoittautumisessa. Tulepa ostoksille lauantaina :)

   Poista
 2. Harmi, että on kaukana täältä tuo tapahtuma. Kävin läpi omat vaatteeni ja järjestin talven vaatteet väreittäin kaappiin. Ehkä nyt saan arkiseenkin pukeutumiseen vaihtelua, kun kausivaatteet on paremmin esillä. Paljon lähti vaatteita myös kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä järjestäminen aina on hyödyksi, muistaakin paremmin, mitä kaikkea omistaa.

   Poista