maanantai 18. elokuuta 2014

Samikset

Minulla oli päälläni tämä ruskeapalloinen klassikkopuseroni, kun huomasin kangaskaapissa lojuvan kasan röyhelönauhaa.Mitenkähän nämä kaksi yhdistäisi toisiinsa, kun ovat selvästi sukulaisia keskenään?

8 kommenttia:

 1. Sattuipas somasti :) ensimmäisenä tuli mieleen laittaa röyhelöä nappilistaan ja / tai puseron helmaan .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappilista kävi minullakin mielessä tai että tekisi yhteensopivan hameen helmaröyhelöllä. Pusero on kuitenkin niin hyvä juuri sellaisena kuin se on, että en sittenkään ala sitä tuunaamaan.

   Poista
 2. Tuli heti mieleen tuo ajatus yhteensopivasta hameesta helmaröyhelöllä, mutta olitkin ehtinyt sitä jo itse ehdottaa. :) Samanlaatuista kangasta, samaa ruskeaa kuin palloissa, ja kuminauhavyötärö pidentämään käyttöaikaa? :) t. Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa vain löytäisi oikeanlaatuista ja samanruskeaa kangasta! Röyhelö on jäykkää sifonkia, joten ihan samasta ei kannata hameen runkoa tehdä.

   Poista
 3. Voisiko ajatella liiviäitiysmekkoa väriin sopivasta kankaasta ja mekon kaulukseen röyhelöä, sekä helmaan, että taskunsuihin. Alle sitten tuo pallopaita. Toki hameen helma olisi se perinteinen vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tätäkin voisi harkita. Sopiva kaavakin liivimekkoon on olemassa, pitää sovitella, miten hörhelö siihen istuisi.

   Poista
 4. Entäpä kokonainen asu? Kevyt jakku ja hame. Tekisin ne mieluummin hieman tummemmasta ruskeasta ettei kokonaisuus ole liian pliisu. Jakun pääntielle ja ehkä hihansuihin tuota röyhelöä. Asu voisi toki olla myös luonnonvalkoinen, mutta en tiedä miten hyvin valkoinen jakkupuku istuu sinun tyyliisi? Hameröyhelö voi olla myös perinteisen sijaan epäsymmetrinen: pystysaumassa sivuttain, kiilamaisena rimpsuna takahalkiossa tai edessä polven päällä, vinottain kiertävä jne.

  Toisaalta myöskin samanlainen kerman värinen holkkihihainen pusero tuolla röyhelöllä koristettuna voisi olla kiva vaikkakaan sitä ei samaan aikaan tämän pallokuvioisen puseron kanssa käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonvalkoinen ei ole minulle luonteva väri eikä se kovin hyvin sovikaan, tummempi ruskea taas on hyvä. Jakkupukua en olekaan ommellut sitten 90-luvun, mitenkähän onnistuisi?

   Poista