perjantai 29. elokuuta 2014

Mekko sai syysasusteet

Mekkoja kun ei ole nyt kovin monta käytössä, on asukuvissakin tavallista enemmän toistoa. Tässä DIY-äitiysmekkoni syksynnettynä mustilla asusteilla. Samalla voi havainnoida vatsan kasvua, jota todellakin on parissa viikossa tapahtunut.

huomatkaa myös tuulessa lentävä tukka 

Mustat lisäykset ovat luottoasusteitani: 50-luvun Desiree-kengät ja kapea nahkavyö ovat olleet kaapissa jo vuosia, ja 50-luvun villakangasjakku on hyvä perusmalli, joka varmasti pysyy käytössä pitkään. Jakku ei tietenkään nyt mene kiinni, mutta vielä on riittävän lämmintä käyttää sitä auki.

Töiden ja odotuksen lisäksi loppukesän askareisiin kuuluu myös tällaista.


Herkkutattisaalista tuli parissa tunnissa pieneltä alueelta muutama kilo, ja tämä piiras valmistui pojan sukulaissynttäreille sunnuntaiksi. Meillä on syöty myös tattipastaa ja -risottoa sekä pakastettu monta rasiallista tattia talven varalle. Vaikka et olisi koskaan sienestänyt, juuri tänä viikonloppuna on oikea aika kokeilla!

Ja jottei liian vakavaksi menisi, naaman rentoutukseksi otettu ylijäämäruutu:


Hauskaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Asu on hyvä. Näytät tyylikkäältä. Ja tuo sienipiiras sai veden kielelle. Pitäis kai itsekin käydä sieniä katsomassa. Tv. Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt Metsäntyttökin metsään! :)

   Poista
 2. Hyvin sopii musta mekon kaveriksi. Vatsa tosiaan kasvaa kauniisti kuvissasi. Herkullisen näköistä piirakkaa. Täytyy suunnata sienimetsään lähipäivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja sienimetsään kannattaa todella mennä - tänään poimimme ihan ohikulkumatkalla pikkutien varresta ehkä reilun kilon lisää tatteja.

   Poista