perjantai 16. toukokuuta 2014

Kirsikkainen

Työntäyteiseen viikkoon mahtui myös pari kirppiskäyntiä ja kirppislöytöä. Kirsikkakuvioinen Trashy Divan viskoosimekko tuli Kontti-kirppikseltä ja siihen sopiva laukku Uffin kolmen euron päivästä. Tähän sävyyn löytyy kaapillinen asusteita jo valmiiksi.


Käytännössä näin ohuessa puvussa oli vielä kylmä, piti kerrostaa neuletakki trenssin alle, kun lähdin asioille. Postissa virkailija kysyi, mistä ostan kauniit vaatteeni; on kuulemma ihaillut niitä ennenkin ja nyt rohkaistui kysymään. Olin tyytyväinen voidessani sanoa, että kirpputoreilta.

Mutta onko punainen vinyylilaukku uusi vai vanha? Minä arvelen, että vanha; kahvan muovi on hengeltään samaa kuin 50-luvun koruissa käytetty lusiitti, ja vuorin taskun vetoketju on metallinen. Mitään lappuja ei löydy.Kivaa perjantai-iltaa! Vietän sitä itse tarkkailemalla keittiön ikkunasta käsin, miten Rautatienpuiston kioskia pannaan kesäkuntoon.

11 kommenttia:

 1. Olet kyllä oikea tyyliniekka! Olen uusi lukijasi, sattumalta löysin blogisi ja vei melkein 3 viikkoa kun sain luettua kaikki postauksesi "iltalukemistona". Nyt melkein harmittaa, kun ne "loppuivat". Ehdottomasti tulen seuraamaan blogiasi mielenkiinnolla jatkossakin.

  Olen löytänyt vintagen viime vuosina ja lähinnä käytän sitä pukeutumiseni ja sisustuksen mausteena. Itsekin ostan vaatteeni lähinnä kirppareilta ja pukeutumistani kommentoidaan usein ihailevaan sävyyn. Tuntuu jopa, ettei nykyajan vaatekaupoista löydä mitään päälle pantavaa!
  Olemme myöskin saman ikäisiä, saman kokoisia (!) ja olen itsekin tehnyt joskus toimittajan töitä, mikä sekin lisää mielenkiintoani blogiasi kohtaan. :) Hopeapeilikin on käsitteenä tuttu, äitini tilasi lehteä nuorena ja kesämökillä olenkin saanut tutustua tuohon arkistojen aarteeseen! Hänen lempinumeronsa oli kuulemma ollut se, jossa oli ruhtinatar Grace kannessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Anski, pitkästä kommentista ja siitä, että kerroit itsestäsi! Mukava välillä kuulla lukijoista enemmänkin. Kiva että löysit tänne ja viihdyit!

   Poista
 2. Upea kokonaisuus, sopii sulle niin hyvin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ajatella, että hetken epäröin tämän kohdalla.

   Poista
 3. Vau, tosi hyvä löytö tuo Trashy Divan mekko! Ja kaunis! Ne ovat uutena melko arvokkaita.

  VastaaPoista
 4. Näin olen ymmärtänyt. Kuuden euron löytö oli tämä, ihmeen kaupalla sujahtanut Kontin haukankatseisten hinnoittelijoiden ohi. Siellähän tavalliset 70-luvun crimplenemekotkin maksavat parikymppiä, vanhat lehdet 5-6 e/kpl ja muuta päätöntä.

  VastaaPoista